MEDIJI U SRBIJI JAVLJAJU

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić progovorio u zatvoru? Pala još dva muškarca

Objavljeno:22.10.2021 - 20:17
A A A Times Arial

Niška policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su uz velike mjere obezjbeđenja sprovedena u sedište niške Policijske uprave, danas u 17.10 časova. Istovremeno, pred nišku policiju šlep kamion Parking servisa, dovezao je i džip "porše kajen" aleksinačkih registarskih oznaka, zbog čega su građani, pred čijim očima se odigrala dramatična scena sprovođenja uhapšenih, pomislili da je u pitanju akcija koja je u vezi sa rasvetljavanjem slučaja u Moravcu, iako potvrde zvaničnih organa još nema, navodi Blic.

 Kako navode Novosti, u pitanju su saizvršioci zločina u Moravcu koje je Goran Džonić u policiji označio kao saučesnike. Uhapšena su još dvojica muškaraca iz Niša.

Zabilježen je dolazak policijske marice sa rotacionim svetlima i sirenom pred sjedište niške policije gdje je prethodno zaustavljen saobraćaj u bočnim ulicama. Sa rukama vezanim lisicama iza leđa, dvojica pripadnika interventne jedinice prvo su sprovela jednog muškarca, bukvalno utrčavajući sa njim u zgradu policije, a nakon nekoliko trenutaka i drugog, vidno krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima.

Sprovođenje uhapšenih jedan policajac bilježio je kamerom. Pred zgradu niške policije, ubrzo je dovezen i luksuzni “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su na sebi imali pancire i pištolje na opasačima, što znači da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja.
Očekuje se saopštenje niške policije povodom ovog događaja.

(Blic/Novosti/Telegraf)