Na radnom mjestu pozlilo šefu policije: Iznenada doživio srčani udar

Region
Na radnom mjestu pozlilo šefu policije: Iznenada doživio srčani udar

Hitna pomoć je stigla vrlo brzo, ali nije uspjela da ga spasi

Danas je na radnom mjestu iznenada preminuo načelnik Policijske stanice Duga Resa u Hrvatskoj, Dalibor Gojak. Kako prenosi lokalni portal Radio Mrežnica, pozlilo mu je na radnom mjestu danas oko 13 sati i, prema prvim informacijama, doživio je srčani udar.

Hitna je stigla vrlo brzo, međutim nije uspjela da ga spasi.

"S velikom tugom i žalošću obaveštavamo da nas je danas, 26. aprila 2024. godine u 49. godini uslijed iznenadne smrti na radnom mjestu napustio Dalibor Gojak, načelnik Policijske stanice Duga Resa.

Na čelu Policijske stanice Duga Resa bio je od 15. maja 2023. godine, a u Ministarstvu unutrašnjih poslova od 15. juna 1993. godine.

"Izgubili smo jednog vrijednog, stručnog, odgovornog i profesionalnog policijskog službenika, koji je u svom dugogodišnjem radnom iskustvu pokazao visoke ljudske i profesionalne vrijednosti. U ime Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijske uprave karlovačke izražavamo saučešće porodici preminulog policijskog službenika, načelnika Policijske stanice Duga Resa. Počivao u miru Božjem!", objavili su iz PU karlovačke.

(Telegraf.rs)

Ne propustite