ISPOVIJEST

"Prije dosta godina, kada sam još samo bila klinka ,vraćala sam se sa drugaricom iz škole. Na pola puta smo primjetile neki automobil kako sporo ide za nama. U tom trenutku je stao pored nas i otvorio se prozor"

Objavljeno:17.08.2019 - 16:44
A A A Times Arial

Prije dosta godina, kada sam još samo bila klinka ,vraćala sam se sa drugaricom iz škole.

skola2

Na pola puta smo primjetile neki automobil kako sporo ide za nama. U tom trenutku je stao pored nas i otvorio se prozor.

automobil-voznja-pexels

Neki čovjek je rekao mojoj drugarici da je njena majka, Milena, rekla da je dovede kući. Drugarica je krenula da ulazi u kola a zatim je on rekao da i ja uđem i da će prebaciti i mene. Iz nekog meni tada nepoznatog razloga, uhvatila sam drugaricu za ruku.

skola4

Rekla sam joj da ne vjerujem tom čoveku i da laže. On se naljutio i krenuo da izlazi iz kola psovajući nas. Krenule smo da bježimo kući tuda gdje nas kola ne mogu pratiti i bile smo brže. Njena majka nije znala ko je čovek koji je znao njeno ime niti nam je vjerovala da se to stvarno desilo. Nikoga nije poslala po nju.

 

B O N U S    I S P O V I J E S T

 

"Upozorio sam čovjeka koji je doveo psa u baštu restorana da mi se djeca boje psa i da ga odvede iz naše blizine. 

sad-man

Naravno ignorisao me kao da nisam ništa rekao. Pas je krenuo i skočio na trogodišnju kćerku, oborio ju je i udarivši glavom o kamenu ogradu ona je vrisnula, a potom ostala bez svijesti

sad-man-1

Kćerku nakon operacije sad vodim kod psihijatra, a ispostavilo se da je dobila epilepsiju tog dana od straha. 

Uništen mi je život i meni i cijeloj porodici i pokrenuo sam opširnu tužbu i neću kretenu dati mira, cijeli život ima da mi plaća sve troškove liječenja, a sve u svrhu, da mu nikad ni na um padne držati životinju koju ne može i ne želi kontrolisati. 

sad-man

Svakome bih savjetovao; ne patite životinje svojim kompleksima i prohtjevima, koliko god životinja bila razumna i dresirana ona je ipak životinja koja svojim bezazlenim instiktom nekome zbog vas, može uništiti život."

sad-man

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!