Večeras je ružičasti pun Mjesec: EVO KAKO ĆE UTICATI NA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK

Kiosk
Večeras je ružičasti pun Mjesec: EVO KAKO ĆE UTICATI NA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK

Ružičasti puni Mjesec ove godine dolazi 23. aprila i opisuje se kroz znak u kojem se nalazi, pa je riječ o punom Mjesecu u Škorpionu, vodenom znaku kojim vlada intimnost, seksualnost, mističnost i okultno.

Kao horoskopski znak, Škorpion jako pazi na to kako dijelimo resurse u našim životima i unutar svijeta, s imovinom, ulaganjima i velikim novcem, pa će tokom ovog punog Mjeseca naglasak biti na uspostavljanju ravnoteže između onoga što dajemo i onoga što primamo.

Zato će biti izvanredno važno suočiti se sa svim neravnotežama unutar ovih tema, prenosi Zadovoljna.rs.

Zašto je ovaj puni mjesec ružičast?
Priče o nazivima punog mjeseca kroz godinu više su nego zanimljive i uvijek uronjene u ritmička ponavljanja vezana uz to doba godine, promjene u prirodi, ponašanje životinja… Naziv ružičasti mjesec dolazi od plemena sjevernoameričkih Indijanaca koji su puni mjesec u aprilu tako nazivali zbog boje cvijeća koje je tada cvalo. Ali to nije jedini naziv, zabilježena su i imena kao što su “Mjesec ribe”, “Mjesec koji lomi led” i “Mjesec kad se patke vraćaju”.

Pun Mjesec u Škorpionu bit će posebno povoljan za osobe rođene u znaku Blizanaca, Vage i Vodolije.

Ovan
Ovaj pun Mjesec osvjetljava polje odnosa i podržava one harmonične, dok bi nejasnima mogao donijeti izazove.

Bik
Bikovima pun Mjesec donosi priliku za donošenje važne odluke vezane uz preseljenje, useljenje, zaruke ili vjenčanja. Također će utjecati na poslovna partnerstva.

Blizanci
Vaš profesionalni život je u fokusu, jer ovaj pun Mjesec signalizira kraj ili prekretnicu na tom polju. Od gubitka posla do odluke da ga promijenite, sve je moguće.

Rak
Pun Mjesec obasjava polje ljubavi i strasti, kako one romantične tako i one prema stvarima koje želite još bolje savladati. Vrijeme je za pojačanu akciju i kreativnost.

Lav
Naglasak je na osjećajima, ali i na nekretninama, neka vas ne iznenade odluke poput onih vezanih uz preseljenje ili renoviranje doma, intenzivna razmišljanja na temu nekretnina općenito.

Djevica
Pun Mjesec će aktivirati vaše polje komunikacije, intelekta i ideja. Iskoristite energiju za pisanje, govor ili marketinške ideje, jer sve to može pomoći u zatvaranju većeg poslovnog pothvata.

Vaga
Ovaj pun Mjesec utječe na vaš finansijski sektor. Moguća je povišica, ali i razmišljanja o imovini; neka vas ne iznenadi mogućnost ponude za novi posao.

Škorpion
Pun Mjesec je u vašem znaku, neka otvorena pitanja dobit će odgovore, bit će jasnija. Zato su mogući događaji kao što su završeci i značajni razvoji u nekim od poglavlja života, koja će tako biti zatvorena.

Strijelac
Ovaj pun Mjesec mogao bi probuditi osjećaj koji ste izbjegavali, jer donosi suočavanje s prošlošću, neriješenim problemima, osobnim strahovima. Vrijeme je da se suočite s tim.

Jarac
Od velike važnosti bit će vam pojedinac ili pojedinci koji će vam pomoći u ostvarenju važnog, velikog cilja, ali jednako tako je moguće iznenaditi se kako lako neki ljudi odlaze iz vašeg života.

Vodolija
Pun Mjesec koji se približava donijet će posebnu energiju u vašu karijeru, ambicije i javna priznanja u vidu nagrade, promaknuća, ponude za novi posao. Osjećat ćete se odlično.

Riba
Ovaj pun Mjesec potaknut će vas da izađete iz svoje zone komfora. Zagledajte se u tačku promjene koja je vezana uz neki dugoročni projekt ili osobnu situaciju, jer promjena je pred vama.

Ne propustite