POUČNA PRIČA

"Jedan čovjek odlučio da se ženi"

Objavljeno:27.11.2020 - 10:30
A A A Times Arial

Foto: Novi.ba

Jedan čovjek odlučio da se ženi. Mogao je da bira imeđu tri slicne kandidatkinje odluči da svakoj po 5.000 dolara da i pričeka da vidi šta će one učiniti s tim novcem. 

Prva ode u salon za uljepšavanje. Sredila je kosu, tijelo, našminkala se, dotjerala, kupila novu odjeću i sredila se za njega. Rekla mu je da je sve to učinila da bi mu bila što privlačnija jer ga jako voli. Čovjek je bio impresioniran. 

brak141117

Druga žena je otišla u radnju i kupila čovjeku poklone: štapove za golf, neke nove dodatke za kompjuter, skupu odjeću. Dala mu je poklone i rekla da je potrošila sav novac na njega jer ga jako voli. Ponovo je bio impresioniran. 

brak

Treća žena je uložila novac na berzi. Zaradila je nekoliko puta više nego je uložila. Vratila mu je 5.000 dolara, a ostalo stavila na zajednički račun. Rekla je da želi da ulaže u njihovu budućnost jer ga jako voli. Naravno, bio je impresioniran. Dugo je razmišljao o novcu, ženama, o tome šta su one učinile s novcem, i onda je odlučio. 

Oženio se onom koja je imala najveće grudi. 

brakkcijela

Ostavite nam vaš komentar ispod.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!