IZMJERITE VRAT I OTKRIJTE SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE! Njegova širina puno govori o stanju vašeg organizma!

Porodica i zdravlje
IZMJERITE VRAT I OTKRIJTE SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE! Njegova širina puno govori o stanju vašeg organizma!
.

Dužina vašeg vrata može vam puno otkriti o stanju vašeg organizma, zato ne gubite vrijeme i uzmite metar u ruke.

Promjer vrata puno govori o našem zdravlju. Ukoliko vam se dogodi da ne možete zakopčati dugme košulje ili haljine oko vrata, možda vam je urgoženo zdravlje srca, pokazuje studija iz Brazila.

1

U istraživanju je u kojem je sudjelovalo oko 4000 muškaraca, znanstvenici su utvrdili da je idealan promjer muškog vrata 38 centimetara.

2

Muškarci čiji je promjer vrata širi za 2,5 centimetara od prosjeka, imaju veću šansu da razvoj brojnih bolesti, visok tlak, povišene masnoće u krvi. 

3

Ukoliko je vaš vrati širi od 38 centimetara, posjetite svog liječnikaka i zakažite osnovni sistematski pregled kako biste prevenirali brojne bolesti. 

4

Masnoće koje se nakupljaju oko vrata mogu uzrokovati upalne procese koji dovode do nakupljanja viška masti u arterijama na vratu, što opterećuje srce.

Osobe s preširokim vratom imaju triput veći rizik od bolesti srca. Naravno, ne govorimo o osobama koje vježbaju te je njihov vrat veći zbog mišića.

5

NEPRIJATNOSTI KOJE VAŠE TIJEO RADI, A ZAPRAVO SU ZNAK DA STE ZDRAVI! Ovu su neke neugodnosti koje vam priređuje a jasan su znak ravnoteže organizma!

Ne propustite