DAME U OVOM ZNAKU SU NAJVEĆE ZAVODNICE: Provjerite je li to baš to vaš znak!

Praktična žena
DAME U OVOM ZNAKU SU NAJVEĆE ZAVODNICE: Provjerite je li to baš to vaš znak!
.

Žena u ovom znaku je nevjerovatno ambiciozna i uvijek ide naprijed prema svom cilju i ne posustaje dok ga ne ispuni. Najjača žena zodijaka je definitivno žena u znaku Jarca.

Kada budete shvatili o kakvoj se ženi radi i sami ćete pokleknuti pred njom. Za ovu ženu je potreban jak muškarac koji će moći da podnese njene uspjehe, ako ste to vi vaša ljubav će gorjeti dok se sve ostale budu gasile. Ova žena je odgovorna i posvećena osobi koju voli. Uz nju ćete biti još bolji i svaki dan ćete to sve više shvatati.

Njena mašta je ogromna i uz nju vam nikada neće biti dosadno. Ona će da bude pravedna ali stroga majka vašoj djeci. Zbog tog odgoja njena djeca će znati da vladaju sobom kao i svijetom oko sebe.

Žene u ovom znaku znaju kako da podnesu sve nedaće stojećki i ostaju smirene u svakoj situaciji koja ih zadesi. Svoje ambicije ona može da žrvuje samo zbog porodice i nikog drugog.

Idealni ppartneri za ovaj znak se nalaze u drugim zemljanim znacima Biku ili Djevici jer su oni jedini koji mogu da dopru do njenog srca.

Ne propustite