Ova žena izgubila je 70 kilograma za godinu: PROČITAJTE NJENA TRI SAVJETA!

Praktična žena
Ova žena izgubila je 70 kilograma za godinu: PROČITAJTE NJENA TRI SAVJETA!
.

Prije pet godina, Emily Puglielli i njezin suprug bili su na vjenčanju gdje je bračni par postavio jednokratne kamere na stolovima kako bi gosti mogli fotografirati tijekom proslave. Nakon toga, mladenci su poslali jednu fotografiju Emily zbog koje je bila šokirana."Oh, Bože, kako sam ogromna", rekla je. " U redu, moram nešto učiniti ".

U to je vrijeme imala 300 kilograma. Puglielli je visoka 170, a nakon poroda više nije mršavjela. Također, loša navika bili su joj hamburgeri. Hrana je bila njezin najbolji prijatelj. 

U jednoj godini izgubila je 102 kilograma izbjegavanjem ugljikohidrata i hodanjem. Do 2014. Puglielli se osjećala spremnom da pojača svoje vježbanje. Započela je program intenzivnog treninga. Iako je izvana dobro izgledala, počela je imati čudne osjećaje u nogama, poput prolaska trnaca i vode koja se spuštala. Mislila je da je povrijedila noge, ali se prognoza ispostavila mnogo gora. Slomila je kralježnicu u leđima koja joj je stezala živce. Morala je otići na hiruršku operaciju spinalne fuzije ili bi izgubila sposobnost hodanja.  Odlučila se za operaciju, ali nakon toga se teško borila. "Oporavak je bio stvarno loš, to je bilo najgore što sam ikada prošla", rekla je, prenosi rtl.hr.

emily-puglielli

Za šest mjeseci jedva je mogla hodati, a njezina je težina dostigla 195. Puglielli se osjećala depresivno i zabrinuto zbog života punog boli. Iako nije željela sjediti i biti ovisna o lijekovima ostatak svog života, nije znala što bi mogla učiniti. Jednog dana se našla u fitness klubu i s trenerom je počela vježbati hodanje niz stepenice, a do jula 2017. je opet počela trčati. 

Evo nekoliko načina kojima se možete potaknuti na mršavljenje:

1. Vi to možete

Puglielli bi često pomislila da je zadatak, poput dizanja utega, previše težak. Tada bi se sjetila svega što je prošla i shvatila bi da može prijeći i tu prepreku. Sposobni ste učiniti više od onog za što mislite da prelazi vaše granice, kaže Puglielli. 

2. Nije svaki dan savršen

U prošlosti, kada je Puglielli imala loš dan, htjela je odustati, ali ako bi odlučila nastaviti, loš dan bi pretvorila u dobar. Konzistentnost tijekom vremena dovodi vas do mjesta gdje želite biti, rekla je. Radi se o neodustajanju.

3. Budite dosljedni

Odvažnoj Puglielli je pravilan raspored vježbanja, smišljanje ciljeva koje želi dosegnuti i priprema kvalitetnih jela pomogla u promijeni loše navike te ju odvela na put zdravlja.

Kada odlučite vježbati, vježbajte. Kada krenete u teretanu, ne ispisujte se.

 

Ne propustite