Nekad je svirala bas gitaru, a danas je fitness trenerica koja je odlučila svoj put ispričati svima!

Praktična žena
Nekad je svirala bas gitaru, a danas je fitness trenerica koja je odlučila svoj put ispričati svima!
.

Nešto drugačija fitness trenerica

Njezino ime je Betina Gozo i odlučila je svoj život posvetiti fitnessu. Sve je počelo sasvim slučajno kad je s prijateljicom otišla na trening. Nakon njega se osjećala istovremeno čudno, ali i odlično i shvatila je da se time želi baviti.

Fitness je njezina ljubav

“Pet sam godina svirala u bendu. Voljela sam to. Prvi sam puta otišla na trening s prijateljicom i osjećala sam se jadno, ali i odlično. Uzbuđenje koje sam osjećala dok sam trenirala nije bilo isto onom koje sam osjećala dok sam izvodila vježbe. Otišla sam iz benda i odlučila sam se posvetiti fitnessu. I danas znam nekad primiti u ruke gitaru ili bas, ali fitness je sada moja ljubav”, rekla je Betina.

“Cilj mi je pomoći ženama da pronađu ravnotežu između težine i funkcionalnosti vježbanja, tako da se mogu osjećati odlično sada, ali i poslije. Postala sam Nike trenerica, a vodim različite vrste treninga za različite ljude. Također, vodim i privatne treninge s klijentima”.

Na njezinom Instagram profilu nalazi se niz fotografija nje kako vježba s raznim rekvizitima, kao i kako uživa u aktivnostima u prirodi. Jednom kad je otkrila koliko je odlazak u teretanu zabavan, shvatila je da je to njezin životni poziv.

21819796-1273760286084925-2445305970318901248-n
Svaki klijent ima poseban pristup

Osim fitnessa, bavila se i plesom, a voli i odlaziti na sate joge, zumbe ili pilatesa. Kaže kako na početku nije dizala utege jer je mislila da će dobiti previše mišića, ali brzo se razuvjerila.

Ne trenira sve klijente na isti način, već vodi personalizirane treninge. Zna kako svi imaju svoj put i ona mu se prilagođava. Želi da naprave onoliko koliko mogu sa svojim tijelom. “Uvijek svojim klijentima kažem da se fokusiraju na izvođenje vježbi. Nikad nemoj samo napraviti vježbu. Napravi ju smisleno. Budi svjesna svakog pokreta. Zapitaj se što želiš postići i koji mišić vježbaš, a potom se potrudi da ga stvarno i upotrijebiš. Moraš željeti vježbati.

Bez obzira gdje te život dovede, uvijek budi spremna za sve. Upravo te dobro razmišljanje može dovesti do snage i samopouzdanja”, izjavila je Betina.

(net.hr)

Ne propustite