Mama i kćerka su odlučile smršavjeti zajedno i uspjele, a danas su, tvrde, mnogo sretnije

Praktična žena
Mama i kćerka su odlučile smršavjeti zajedno i uspjele, a danas su, tvrde, mnogo sretnije
.

Njih dvije su odlučile zajedno smršavjeti jer se nisu osjećale dobro u vlastitoj koži. U tome im je pomogao kamp koji je predviđen vježbanju i skidanju viška kilograma, ali ništa od toga ne bi bilo moguće bez njihove volje i želje za napretkom. One su Alexis i Shelley Eggleton, a svoju su priču podijelile za Pop Sugar.

Dok je Alexis glavna motivacija bila smršavjeti jer ju je bilo sram skinuti se u kupaći kostim na plaži, njezina se majka jednostavno nije osjećala dobro u vlastitoj koži i shvatila je kako je vrijeme za promjene. Jedna drugoj su podrška na putu, a ova ih je prilika dodatno zbližila.

“Isprobala sam sve dijete koje postoje, a Alexis je također probala jesti zdravu hranu, ali bih se istog trenutka, čim sam počela jesti “normalnu” hranu, ponovno udebljala”, rekla je mama Shelley.

Još jedna prednost zajedničkog treniranja je i njihovo međusobno povezivanje. “Ne živimo blizu jedna drugoj pa nam je ovo bio dodatan razlog da se družimo i provedemo dodatno vrijeme zajedno”, izjavila je Alexis.

Skinule su dosta kilograma, a sa zdravim životom žele nastaviti i dalje

Dok Alexis voli započeti tjedan tjelovježbom, njezina majka vježba tri puta tjedno, neovisno o danu u tjednu. Važno je samo imati detaljan plan i pridržavati ga se. Izgleda kako im se ovaj režim isplatio jer je Alexis izgubila sveukupno 42,90 kilograma, dok je njezina majka izgubila 5,08 kila. Za svaku pohvalu!

Na svojem Instagram profilu Alexis objavljuje fotografije raznih aktivnosti, kao i zdrave hrane koju jede, a ponekad ubaci i inspirativnu objavu koja najbolje pokazuje njezin napredak.

“Možda još uvijek nisam postigla svoj cilj, ali jako sam napredovala i dogurala daleko. Ako sam uspjela sve ovo do sada, mogu jednakim tempom nastaviti i dalje. Ja to mogu”, napisala je Alexis na svom Instagramu.

Mama i kćer izgledaju jako sretno, a očito se i osjećaju odlično.

 

Ne propustite