IMAO JE 215 KILOGRAMA, PREJEDAO SE NEZDRAVOM HRANOM: Odlučio je to promijeniti, pa se za godinu dana 'PREPOLOVIO'! (FOTO)

Praktična žena
IMAO JE 215 KILOGRAMA, PREJEDAO SE NEZDRAVOM HRANOM: Odlučio je to promijeniti, pa se za godinu dana 'PREPOLOVIO'! (FOTO)
.

Džek Tauers je izgubio skoro pola svoje težine za manje od godinu dana, nakon što je tinejdžerske dane proveo u prejedanju nezdravom hranom. Sa samo 21 godinom imao je 215 kilograma.
 

Džek je postao poznati savjetnik za zdrav život nakon svog nevjerovatnog podviga i korenite promene životnih navika. A ko bi bolje savjetovao druge od čovjeka koji je godišnje trošio 5.000 funti na brzu hranu i koji je krio zalihe grickalica i slatkiša u sobi.
debel

Nakon što ga je doktorka upozorila na rizik od dijabetesa i nakon što u bioskopu više nije mogao da sjedne u sjedište, riješio je da se mijenja. Odlučno se posvetio kuvanju kod kuće, mada i dalje jede prženo za doručak.

Borio sam se s kilažom otkad sam bio dijete i uvijek sam krišom jeo. Kad sam se zaposlio i dobio auto, sve je postalo još gore i izmaklo kontroli. Auto mi je bio skladište kolača, čokolade, čipsa i biskvita. Svraćao bih po brzu hranu na putu kući prije večere – rekao je on.
smrsao1

A kada ga je doktorka upozorila na dijabetes, on joj je kroz šalu kazao da će se vratiti za pola godine i da ga neće prepoznati. Tako je i bilo.

– Sada svu hranu koju jedem kuham kod kuće i kilogrami su se istopili. Imam mnogo više energije i samopouzdanja. Stvarno osjećam da sam povratio svoj život – priznao je Džek.

smrsao

Tako je on od januara sa 215 kilograma smršao na 120, a pored nezdrave hrane izbacio je i alkohol i polako počeo da uvodi vježbanje u svoju svakodnevnu rutinu.

(Novi.ba/ Žena Blic)

Ne propustite