STRAVIČNA PRIČA O NAJMLAĐOJ MAJCI IKAD: Rodila je kad je imala 5 godina, a tajnu ko je otac djetata sa sobom odnijela u GROB!

Praktična žena
STRAVIČNA PRIČA O NAJMLAĐOJ MAJCI IKAD: Rodila je kad je imala 5 godina, a tajnu ko je otac djetata sa sobom odnijela u GROB!
.

Djevojčica Lina Medina rođena je 1933. godine u siromašnoj porodici rudara koja je živjela u jednom zabačenom selu u Peruu.

Prije nego što je napunila pet godina, tačnije 1939. godine, njen stomak je počeo da raste, a roditelji su se zabrinuli i brzo je odveli do najbliže bolnice u gradu Pisku, jer su se plašili da je u pitanju tumor u stomaku. 

Mjesec kasnije Lina je rodila zdravog dječaka carskim rezom i do danas ostala poznata kao najmlađa majka na svijetu.  Kasnije analize su pokazale da je petogodišnja djevojčica na potpuno prirodan način ostala u drugom stanju. 

linamedia-feature

Naime, Lina je rođena sa rijetkim stanjem koje uzrokuje rani seksualni razvoj kada umjesto od desete-jedanaeste godine sa razvijanjem počinje već od druge godine. 

Ubrzo nakon porođaja njen otac je uhapšen pod sumnjom za silovanje i incest, ali je oslobođen zbog nedostatka dokaza. 

Lina Medina nikada nije otkrila ko je otac zdravorođenog dječaka teškog 2,7 kilograma, kojeg je nazvala Džeraldo, po ljekaru koji ju je porodio. 

lina-medina-with-dog

Mnogi mediji tog vremena su pisali o tome da su Linu silovali Indijanci iz zabiti u Andima, gdje se nalazilo i njeno selo budući da su često pravili slavlja po selima koja su rezultirala orgijama i nerijetko silovanjima.  Džeraldo je odrastao misleći da mu je Lina sestra, ali je već u desetoj godini saznao da mu je majka. 

lina-with-hubby-w750

Iako je rođen kao zdrav dječak 1979. godine je preminuo u 40. godini od leukemije. 

Lina je drugi put postala majka tek u 39. godini, a udala se za Raula Džuranda, a zajedno su usvojili još jednog dječaka. 

Preminula je 8. novembra 2015. godine, a tajnu ko je otac njenoj prvog djeteta odnijela je u grob.

Ne propustite