PRETVORIT ĆE VAM ŽIVOT U NOĆNU MORU: Ove horoskopske znakove izbjegavajte za vezu!

Kiosk
PRETVORIT ĆE VAM ŽIVOT U NOĆNU MORU: Ove horoskopske znakove izbjegavajte za vezu!
.

Vjerovali u horoskop ili ne, postoje neke veze koje će svako od nas da prepozna u sebi, svojim ukućanima, prijateljima ili partneru.

Saznajte koji horoskopski znakovi su najopasniji kao partneri:

Ovan

Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije rijetkost. Ali, ako se istinski zaljubi, Ovan voli svim svojim srcem.

Rak

Ako je njihova veza kvalitetna i vrijedna čuvanja i održavanja, Bik će vam biti odan i vjeran do samog kraja. Ali, s obzirom na njihove poprilično velike prohtjeve, čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vrijedno spašavanja. Dok je srećan, Rak je vjeran.

Lav

Uz prave riječi i gestove, Lav može vrlo lako da se zavede, ali to ne znači da će da žrtvuje svoju vezu, već da će da stavi na vagu i da procijeni šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Djevica

Djevice su vrlo vjerne i odane i isto očekuju i od svog partnera. Ali, ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Vodolija

Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često “završe” u prevari. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju.

 

Ne propustite