Sumnjala je da je muž vara sa njenom bakom (65), skoro joj srce stalo kad je saznala pravu istinu! (VIDEO)

Kiosk
Sumnjala je da je muž vara sa njenom bakom (65), skoro joj srce stalo kad je saznala pravu istinu! (VIDEO)
Kendi je duže vrijeme sumnjala u vjernost svog supruga, pa je tražila da se podvrgne detektoru lažu. Iako su imali 23-godišnje dijete, ona je ipak sumnjala u njega jer je znala da je slab na starije žene. Njen suprug je jedne večeri izašao iz njihove spavaće sobe, a ona je sumnjala kako je on otišao u sobu njene 65-godišnje bake, te da je vara sa njom.

Kendi je duže vrijeme sumnjala u vjernost svog supruga, pa je tražila da se podvrgne detektoru lažu. Iako su imali 23-godišnje dijete, ona je ipak sumnjala u njega jer je znala da je slab na starije žene.

Njen suprug je jedne večeri izašao iz njihove spavaće sobe, a ona je sumnjala kako je on otišao u sobu njene 65-godišnje bake, te da je vara sa njom.

Ona je zbog toga sve prijavila u američki show program ''The Maury Show'' kako bi saznala istinu. 

"Iskreno, pušili smo marihuanu zajedno. Eto, to je istina", rekla je  65-godišnjakinja. Iako joj  Kendi nije povjerovala, detektor laži otkrio je da je to očito istina jer je pokazao kako Džo nije spavao s Kerol. No, Kendi je zato otkrila druge stvari o ocu svoga djeteta, a u koje nikada nije sumnjala. Otkriveno je, naime, kako je Džo plaćao za seksualne usluge dok je bio u vezi sa Kendi i da ju je varao dok je njegova supruga bila na poslu.

Ona je, očekivano, bila skrhkana, a Džo je priznao krivicu. No, barem više nije sumnjala u svoju baku kojoj je otpočetka trebala vjerovati, piše "Kurir".

 

Ne propustite