STRAVIČAN ZLOČIN U HRVATSKOJ Monstrum od 19 godina ubio majku i oca, a POTOM SE OTIŠAO PROVODITI PO KAFIĆIMA!

Region
STRAVIČAN ZLOČIN U HRVATSKOJ Monstrum od 19 godina ubio majku i oca, a POTOM SE OTIŠAO PROVODITI  PO KAFIĆIMA!
Policajci osiguravaju mjesto događaja gdje je, prema svemu sudeći, osumnjičeni 19-godišnjak pružao otpor u trenutku uhićenja.

Hrvatska policija uhapsila je 19-godišnjeg Tina Šunjerga, koji je osumnjičen da je vatrenim oružjem ubio svoje roditelje – majku čije je mrtvo tijelo posliu jepodne pronađeno u automobilu i oca, 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je mrtav pronađen u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj.

Iz Ravnateljstva policije je potvrđeno da je zbog sumnje u dvostruko ubojstvo nešto prije 19 sati uhićen 19-godišnji hrvatski državljanin, koji se trenutno nalazi u šibenskoj policiji, a kasnije će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.
Sin ubijenog policajca i njegove supruge uhićen je nakon što je oko 16,20 sati u vozilu pronađeno mrtvo tijelo njegove majke, a policija je izvijestila da tragaju za crnim mercedesom šibenskih registracija kojeg dovode u vezu sa smrću 45-godišnjeg pripadnika Specijalne policije Split.

 

"Sjedio je na cesti uz Mercedes s uperene tri duge cijevi prema njemu"

Vozilo u kojem je uhićen mladić se nalazi nasred ceste oko koje je razvučena policijska traka, a vrata na vozačevoj strani širom su otvorena te je ispod gomila razbijenog stakla.

Policajci osiguravaju mjesto događaja gdje je, prema svemu sudeći, osumnjičeni 19-godišnjak pružao otpor u trenutku uhićenja.

- "Čuo sam da je on ubio roditelje još jučer, nakon čega je cijelu noć pio po vodičkim kafićima, a onda se danas pojavio u Tribunju gdje ima rodbinu te je cijeli dan kružio Mercedesom. U jednom trenutku večeras došla je policija ovdje u centru mjesta te je izvučen iz vozila. Čini se da je policija pucala u zrak radi upozorenja, a onda je u jednom trenutku osumnjičeni sjedio na podu pokraj svog auta, a nad njim su bila tri policajca koja su prema njemu uperila duge cijevi i tada je konačno uhićen", ispričao je za šibenik.in mještanin Tribunja.

Čeka ga teška zatvorska kazna

Policija je večeras potvrdila da su u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju, s namjerom da ga zaustave, pucali iz vatrenog oružja prema crnom Mercedesu Tina Šunjerge. Uhićen je nakon dojava građana da se u tom vozilu kreće tim područjem, a u međuvremenu su ga uočili i policajci, javlja šibenik.in.

Odmah je priveden u prostorije policijske uprave gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog ubojstva 45-godišnjeg oca i majke, za što je predviđena kazna zatvora u trajanju od deset godina, odnosno dugotrajnog zatvora.

Policija zahvaljuje građanima koji su se danas popodne, nakon njihove dojave da tragaju za crnim Mercedeseom E klase registracija ŠI 611 FR, uključili u potragu.


 

 

Ne propustite