Ruskinja prodaje nevinost: Prelijepa djevojka objavila svoje fotografije i cijenu!

Čudne priče
Ruskinja prodaje nevinost: Prelijepa djevojka objavila svoje fotografije i cijenu!
Studentkinja Arijana (20) iz Rusije, oglasila je na internetu svoju nevinost, čijom prodajom planira da finansira studije u inostranstvu. Lijepa Ruskinja procijenila je svoju čednost na 130.500 funti, što je oko 152.000 eura, ali to je samo početna cijena, od koje kreće licitacija.

Studentkinja Arijana (20) iz Rusije, oglasila je na internetu svoju nevinost, čijom prodajom planira da finansira studije u inostranstvu. Lijepa Ruskinja procijenila je svoju čednost na 130.500 funti, što je oko 152.000 eura, ali to je samo početna cijena, od koje kreće licitacija.

ariana-prodaje-nevinost-3

Svoj oglas postavila je na jednom od sajtova za poslovnu pratnju, nakon što je pokušala na razne načine da nabavi novac za fakultet i shvatila da je ovaj najefikasniji.

– Mnogi studenti se muče zbog novca, pa moraju da rade dok studiraju, ne bi li isfinansirali svoje obrazovanje. Ja želim da studiram medicinu u inostranstvu, što će biti vrlo skupo, baš kao i životni troškovi – kaže Arijana.

ariana-prodaje-nevinost-1

Ova djevojka navodi i to da njeni roditelji ne znaju na koji način ona pokušava da obezbijedi novac za to, ali da neće imati problem da im objasni, ukoliko saznaju. Ona u ovom poduhvatu nije usamljena: njena najbolja drugarica Lolita takođe je shvatila da je ovo najbrži način sticanja novca, a njena nevinost košta isto koliko i Arijanina.

Ne propustite