USVOJILA JE TROJE DJECE I URADILA DNK: Kad su stigli rezultati, zanijemila je od ŠOKA

Čudne priče
USVOJILA JE TROJE DJECE I URADILA DNK: Kad su stigli rezultati, zanijemila je od ŠOKA

Kada se Kejti Pejdž razvela tokom svojih tridesetih, osjećala se izgubljeno. Imala je san da bude majka i da podigne veliku porodicu. Ali kraj njenog braka natjerao je Kejti da pomisli da se njen san neće ostvariti. Međutim, nije ni slutila šta joj se sprema.

Poslije dugog razmišljanja, Kejt je odlučila da usvoji dijete, ne sluteći šta će da joj se desi. Godine 2015. odlučila je da se prijavi za hranitelja. Ubrzo nakon toga zamolili su je da usvoji dječaka koji je tada primljen u bolnicu.

"Izbezumljeno sam zvala majku i zamolila je da dođe da živi sa mnom narednih nekoliko mjeseci kako bi mi pomogla. Nisam imala pojma kako ću moći sama da se brinem o 14-mjesečnom djetetu i novorođenčetu, pa sam znala da mi je potrebna pomoć.", rekla je ona.

Tako je usvojila čak troje djece, a među njima i malenog Grejsona. Onda je jednog dana došla na ideju da usvoji djevojčicu, što je i učinila s malenom Hanom. Za nju se, međutim, ispostavilo da je Grejsonova sestra po majci, što Kejti nije znala.

"Nešto me je vuklo ka toj djevojčici, a sada kada bolje razmislim, čini mi se kao da je sam Bog bio prisutan. Od sve dece uvijek sam se njoj vraćala, i na kraju je ona dospjela u našu kuću. Primijetila sam da je majčino ime isto kao kod Grejsona, a to nije toliko često ime. Priča iz prihvatilišta o biološkoj majci se također poklapala s pričom Grejsonove majke. Na kraju smo došli do rezultata da je Grejsona i Hanu rodila ista žena", otkrila je Kejti.

Ona je Grejsona usvojila 2016. godine, a za Hanu se opredijelila 11 dana kasnije. Mogla je da bude u bilo kojoj od 1.200 drugih hraniteljskih porodica, ali završila je kod nas. Ipak, sudbina nije bila na strani toga da Hana i Grejson odrastaju pod istim krovom.

Uradila DNK i zanijemila od šoka

Nkon što je Kejt odlučila da zbog određenih sumnji uradi DNK test svoje djece, zanijemila je od šoka.

Iako je Kejti vjerovala da bebe potiču od različitih majki, jer je biološka majka navela različita prezimena kada je davala bebe na usvajanje, nakon što je uradila DNK test, istina je bila potpuno drugačija.

Grejson i Hana su rođeni brat i sestra. Kejti je bila potpuno šokirana - ali pozitivno. Ovakvi rezultati testa pomogli su Kejti da zvanično usvoji Hanu u decembru 2018. godine.

"Pošto su bili u srodstvu, ona je mogla da ostane u mojoj kući. Trebalo je da se pronađu, to je prilično jasno. Mislim da je Bog to namjeravao od početka. Da nisu bili u srodstvu, Hana ne bi ostala sa našom porodicom. Bila bi smještena kod drugih rođaka. Bila je ovo sjajna stvar", rekla je Kejt Pejdž svojevremeno za "People".

Dvije godine nakon što je Pejdž zvanično usvojila Hanu, čula je za jednogodišnjeg Džeksona, biološkog brata Hane i Grejsona.

"Čim sam ga uzela u ruke, bila sam presrećna. Rekla sam: 'Ovo je njihov brat, ovo je njegova porodica'", ispričala je Kejti za američke medije nakon što je usvojila i treće dijete - Džeksona.

Zatim, u februaru, mama troje usvojene djece saznala je za još jedno iznenađenje: Biološka majka Grejsona, Hane i Džeksona rodila je još jednu djevojčicu, koju je, takođe, napustila, a koju je Kejti naravno primila u hraniteljsku porodicu.

Ipak, najmlađu djevojčicu na kraju je usvojila porodica koja je već u svoj dom primila najstariju braću i sestre Kejtine djece - Tejlora i Idi Grejs. To bi značilo da je od šestoro napuštene djece troje usvojila Kejti Pejdž, a troje porodica Vitni, koji su sa Kejti u bliskom kontaktu, isto kao i njihova djeca - rođena braća i sestre.

Ne propustite