Bizarna saputnica: Čovjek jezivoj lutki kupio avionsku kartu pod lažnim imenom (FOTO)

Čudne priče
Bizarna saputnica: Čovjek jezivoj lutki kupio avionsku kartu pod lažnim imenom  (FOTO)
Većina putnika koja se vozi u avionu žali se na nepristojne suputinke koji previše pomaknu svoje sjedalo pa osoba nema mjesta za noge ili se bore oko naslona za ruku.

Većina putnika koja se vozi u avionu žali se na nepristojne suputinke koji previše pomaknu svoje sjedalo pa osoba nema mjesta za noge ili se bore oko naslona za ruku.

No, Sara Novic prošlog se tjedna suočila s najčudnijom suputnicom u avionu ikad – jezivom lutkom.

Novic je tijekom leta za Cincinnati pored sebe ugledala muškarca, a pored njega, na svom sjedalu, veliku lutku. Ta književnica iz Brooklyna objavila je fotografiju muškarca s lutkom na Twitteru, piše Telegraph.

Situacija je postala još čudnija kada se ubrzo otkrilo da je muškarac kupio sjedalo za lutku uz pomoć lažnih podataka iz putovnice. Karta je kupljena pod imenom Barbara, a to se otkrilo jer je stjuardesa po avionu tražila putnicu s tim imenom. Kada je napokon shvatila da je Barabara zapravo lutka, objasnila je muškarcu da lutka ne može biti na sjedalu te da je njegov nepromišljen postupak izazvao veliku potragu i probleme osoblju. Sve što se događalo u avionu Sara je podjelila na Twitteru u zabavnim komentarima.

Ponovni susret
No, tu priča ne prestaje. Kada je Novic presjela u drugi avion za New York, ponovno se susrela s muškarcem i njegovom lutkom, koji su opet sjedili pored nje.
“Ako gledam s vedrije strane, Barbara je ustvari pristojna beba”, našalila se Sara na Twitteru, ali je ubrzo dodala novu objavu priznajući da joj je sve ovo užasno. Iako je osoblje ove aviokompanije bili nezadovoljno što je muškarac kupio sjedalo za svoju lutku, jedna tajlandska aviokompanija ranije ove godine objavila je da vlasnici lutaka u prirodnoj veličini, koje su popularne na Tajlandu, mogu kupiti dodatna sjedala za njih.

 

Ne propustite