Uvijek ima mjesta za Nutella cheesecake!
Kao da nam je potreban razlog da napravimo ikakav cheesecake, a kamoli Nutella cheesecake.
Kao da nam je potreban razlog da napravimo ikakav cheesecake, a kamoli Nutella cheesecake.
Za podlogu:
- 250 g Digestive keksa
- 100 g rastopljenog maslaca
Za kremu:
- 400 g Nutelle sobne temperature
- 100 g sjeckanih pečenih lješnjaka
- 500 g svježeg krem sira
- 60 g šećera u prahu
Priprema:
Kekse sameljite i u njih dodajte rastopljeni maslac. Podlogu stavite u kalup za tortu i utisnite rukom. Za kremu pomiješajte usitnjene lješnjake, Nutellu, krem sir i šećer u prahu. Miksajte električnim mikserom. Stavite na podlogu, sve zagladite, a na vrh stavite osvježavajuće ribizle. Ostavite u frižideru par sati prije posluživanja.
(Jutarnji.hr)