Uvijek ima mjesta za Nutella cheesecake!

Deserti
Uvijek ima mjesta za Nutella cheesecake!
Kao da nam je potreban razlog da napravimo ikakav cheesecake, a kamoli Nutella cheesecake.

Kao da nam je potreban razlog da napravimo ikakav cheesecake, a kamoli Nutella cheesecake.

Za podlogu:

  • 250 g Digestive keksa
  • 100 g rastopljenog maslaca

Za kremu:

  • 400 g Nutelle sobne temperature
  • 100 g sjeckanih pečenih lješnjaka
  • 500 g svježeg krem sira
  • 60 g šećera u prahu

Priprema:

Kekse sameljite i u njih dodajte rastopljeni maslac. Podlogu stavite u kalup za tortu i utisnite rukom. Za kremu pomiješajte usitnjene lješnjake, Nutellu, krem sir i šećer u prahu. Miksajte električnim mikserom. Stavite na podlogu, sve zagladite, a na vrh stavite osvježavajuće ribizle. Ostavite u frižideru par sati prije posluživanja.

 

(Jutarnji.hr)

Ne propustite