Poslastica za ljubitelje roštilja: Ovom desertu nećete moći odoljeti

Deserti
Poslastica za ljubitelje roštilja: Ovom desertu nećete moći odoljeti
Pomiješajte puter, limunov sok i cimet. Tom smjesom premažite jagode, a zatim ih nanižite na žicu.

Sastojci:

- 15 g putera
- 1 kašika limunovog soka
- 1 kašičica cimeta
- 400 g očišćenih jagoda
- 200 g rastopljene čokolade
- 120 g pavlake
- pola kašičice arome sa okusom vanilije

 

Pripremanje:

1. Pomiješajte puter, limunov sok i cimet. Tom smjesom premažite jagode, a zatim ih nanižite na žicu.
2. Pomiješajte čokoladu, pavlaku  i aromu vanilije. Jagode pecite na roštilju oko 3 minute. Servirajte sa preostalom smjesom.

 

(Recept objavljen u časopisu Lea kuhinja recepti za vas, broj 4.)

Ne propustite