Žene rođene u ova 2 horoskopska čeka dug i sretan život: JESTE LI MEĐU NJIMA?

Objavljeno:25.01.2023 - 10:05
A A A Times Arial

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskim znakovima posebne i da ih čeka dug i srećan život. Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvijesti, piše Sensa.

Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je riječ:

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mešavina strasti i intelekta. Ona je  moćna i zna šta želi! Privlače osobe oo sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nežni romantičari, ali to ne demonstriraju svima. Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati dio njihovog unutrašnjeg „ja“, neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škorpije su neverovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Strijelac

„Mačka koja hoda sama“, žena rođena u ovom znaku više od svega cijeni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu.

 Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razumije njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost. Žena Strijelac cijeni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promjene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocjen.