OVAKO MAĐARI JEDU KISELE KRASTVCE: Ukusniji su od naših zbog onoga što dodaju u njih(RECEPT)

Zimnica
OVAKO MAĐARI JEDU KISELE KRASTVCE: Ukusniji su od naših zbog onoga što dodaju u njih(RECEPT)
Punjeni kiseli krastavci na Mađarski nacin.

Punjeni kiseli krastavci na Mađarski nacin.

Potrebi sastojci:

ZA 6 OSOBA:

6 krupnih kiselih krastavaca

Način pripreme:

Krastavce oljuštiti, raseći uzduž napola, kašičicom izvaditi sjeme i ostaviti na stranu.

Umutiti majonez od žumanjka i ulja, začiniti ga sa malo soli, soka od limuna, šećera i senfa i umešati kiselu pavlaku.

U gotov majonez dodati krompir, jaja i šunku i sve dobro pomiješati. Ovom masom ispuniti krastavce i staviti u frižider.

Služiti na staklenoj činiji uz hladno meso, ili kao predjelo, prenosi Espreso

Ne propustite