DA LI STE TO BAŠ VI?

"SAMO TRI ZNAKA SU POSEBNA": Najpoznatija astrološkinja Džun Davitasvili tvrdila je da će NJIMA ŽIVOT BITI MED I MLIJEKO

Objavljeno:02.10.2022 - 16:13
A A A Times Arial

Evgenija Davitasvili, poznatija kao Djuna, bila je ruska iseliteljka, pisac, slikar i javna ličnost. Njene astrološke prognoze bile su veoma cijenjene

Za vreme SSSR-a Džun Davitasvili bila je poznata kao vidovnjakinja i isceliteljka. Ljudi iz cijelog svijeta dolazili su kod nje da je pitaju za savjet ili da im prorekne sudbinu. Ali ono što svi najviše pamte su njene reči da su samo ova tri znaka Zodijaka posebna i da ako hoće, mogu da osvoje svijet!

Evo o kojim znacima je riječ:

Ovan

Život Ovna je poput rolokoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun vjerovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspjeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primijene.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije samo spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zan da vreba. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre. Džun je primijetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno nevjerovatna - to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspjeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je nevjerovatan

Ribe

Džun je vjerovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcjenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da djeluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet - to je vještina koju Ribe efikasno koriste.