NOVAK DONIO ODLUKU PRED POVRATAK IZ AUSTRALIJE: Evo šta će uraditi, potvrđeno iz PR tima

Objavljeno:16.01.2022 - 12:03
A A A Times Arial

Foto: Profimedia

Novak Đoković se odmah nakon suđenja oglasio i rekao da je razočaran poslije svega što se u prethodnih 11 dana dešavalo u Melburnu.

- Izuzetno sam razočaran odlukom suda da odbije moju aplikaciju za sudskim viđenjem odluke ministra da otkaže moju vizu, što znači da ne mogu da ostanem u Australiji i učestvujem na Australijan openu. Poštujem odluku suda i sarađivaću sa relevantnim vlastima u smislu moje deportacije iz zemlje. Nije mi prijatno što je fokus proteklih sedmica bio na meni i nadam se da ćemo se svi sada koncentrisati na igru i turnir koji voli - rekao je Đoković u Melburnu.

On će već danas u 12.30 po srpskom vremenu krenuti iz Australije za Dubai.

Kako je potvrđeno iz Novakovog PR tima, on neće davati izjave dok se ne završi turnir u Melburnu.

- Uzeću malo vremena kako bih se odmorio i prikupio energiju, pre nego što budem dao neki dalji komentar svega ovoga. Želio bih da poželim igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Konačno, hvala mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima, mojim dragim Srbima za stalnu podršku. Svi ste bili veliki izvor snage za mene - rekao je odmah nakon presude o deportaciji u Australiji Đoković.

Još uvijek nije poznato da li će se Nole vratiti u Srbiju ili će otputovati negdje drugo.