KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Tog dana Novak je pokrio usta, ali svi su čuli šta je rekao Ivaniševiću

Tenis
KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Tog dana Novak je pokrio usta, ali svi su čuli šta je rekao Ivaniševiću

Povratak u prošlost otkriva da Novak Đoković nije zaboravio loše pripremljen meč protiv Jannika Sinnera na Australian Openu, što se sada može smatrati ključnim trenutkom u prekidu saradnje sa Goranom Ivaniševićem. Đoković je tada iskazao izuzetno nezadovoljstvo, što je izazvalo napetost unutar tima.

Srpski teniser je donio odluku o prekidu dugogodišnje saradnje sa Ivaniševićem, iako su njih dvojica sarađivali od 2019. godine, tokom kojih je Hrvat imao značajnu ulogu u Đokovićevim uspjesima na najprestižnijim teniskim turnirima.

ako je Đoković u svojoj poruci o završetku saradnje izrazio zahvalnost prema Ivaniševiću, razlike su postale očigledne tokom loših rezultata u Australiji i Americi.

Pritisak na Đokovića tokom meča sa Sinerom u Melburnu kulminirao je trenutkom kada je srpski teniser izgubio kontrolu, izražavajući nezadovoljstvo svojim timom na očigledan način.

U meču protiv mladog Italijana, Đoković je imao problema sa čitanjem servisa svog protivnika, što je rezultiralo gubitkom ključnih gemova na svoj servis.

[twitter]

[/twitter]

Ovaj poraz i emotivna reakcija Đokovića označili su kraj njihove uspješne saradnje. Nakon ovog meča, Đokovićeva forma nije se popravila, što ga je navelo da se povuče sa nekoliko turnira i fokusira na naredne izazove, kao što su Rolan Garos i Olimpijske igre.

Ne propustite