POJAVILE SE ŠOKANTNE INFORMACIJE! Da li je ovo razlog PREKIDA SARADNJE Novaka i Ivaniševića

Tenis
POJAVILE SE ŠOKANTNE INFORMACIJE! Da li je ovo razlog PREKIDA SARADNJE Novaka i Ivaniševića

Vijest da je Novak Đoković prekinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem izazvala je brojne reakcije i dobila je puno pažnje širom svijeta.

Dok svi čekaju masters u Monte Karlo (od 6. do 14. aprila), gdje bi Novak trebalo da zaigra prvi put nakon lošeg rezultata u Indijan Velsu i prvi put nakon smjene trenera, mediji širom svijeta pišu o razlozima razlaza Đokovića i Ivaniševića.

Ugledni italijanski list "Gazeta delo Sport", pozivajući se na sajt "Sportskida", donio je nove informacije o odnosu Srbina i Hrvata.

Više informacija ukazuje na to da je taj odnos "pukao", a jedan od razloga je nesuglasica oko treninga i turnira.

Navodno, Ivaniševiću se nije dopalo kako je Novak trenirao u posljednje vrijeme, konkretno u Indijan Velsu. Srbin je koristio slobodno vrijeme više nego obično, pa je stigao da posjeti razne događaje tokom svog boravka u SAD. "Trenirao je manje, loše i nevoljno, što je razbjesnelo hrvatskog trenera", navodi "Gazeta".

Takođe, Italijani pišu i da se njih dvojica nisu slagali oko rasporeda za predstojeće turnire.

Đokoviću je u planu da propusti Vimbldon kako bi pokušao da što spremniji stigne u Pariz gdje će ovog ljeta biti održane Olimpijske igre, rijetko takmičenje na kojem nije stigao do titule.

Ivanišević smatra da je propuštanje trećeg grend slema u sezoni loša odluka, pa su se i po tom pitanju njihova mišljenja mimoišla.

Kurir sport/Gazeta delo Sport

Ne propustite