PRIMIJETILA JE DA JOJ NOVAC NESTAJE: A onda je shvatila da je razlog KRAJNJE UŽASAN, I DA JE ON U SVE UPETLJAN!

Čudne priče
PRIMIJETILA JE DA JOJ NOVAC NESTAJE: A onda je shvatila da je razlog KRAJNJE UŽASAN, I DA JE ON U SVE UPETLJAN!
.

Kad je saznala šta se događa doživjela je šok....

Ejndžel Eksford (29) i Majkl Feksenfild (26) zabavljali su se nekoliko mjeseci prije nego što su završili vezu u septembru, međutim, malo prije toga, izašli su na sastanak, i tom prilikom je momak rekao svojoj djevojci da je izgubio novčanik. Ejndžel mu je tada dodala svoju torbu, nesluteći da će joj od tog trenutka život postati pakao u režiji bivšeg momka.

kk

Naime, Majkl je tom prilikom uzeo podatke sa njene karitce, nakon čega ju je blokirao na svim društvenim mrežama. Nije prošlo dugo vremena kada je djevojka počela da primijećuje kako joj novac nestaje sa računa.

l

Kako je kasnije saznala, Majkl je bio veoma galantan prema drugim djevojkama, ali na njen račun. Od kupovine cvijeća do puta i smještaja u Parizu za njega i novu djevojku, sve je plaćao karticom svoje bivše djevojke.

oo

Ejndžel je nekako uspjela da sazna da se njen bivši sa novom djevojkom nalazi u Parizu, pa je slučaj prijavila policiji, koja ga je, zajedno sa bijesnom djevojkom, sačekala na londonskom aerodromu prilikom povratka sa puta.

ii

image

Muškarac je priznao krivicu, osuđen je na uslovnu kaznu, kao i na 150 sati društvenog rada.

ZBOG OVE PROVOKATIVNE HALJINE NISU JE PUSTILI U MUZEJ: Da li je pretjerala? (FOTO)

 

Ne propustite