ZBOG OVE PROVOKATIVNE HALJINE NISU JE PUSTILI U MUZEJ: Da li je pretjerala? (FOTO)

Kiosk
ZBOG OVE PROVOKATIVNE HALJINE NISU JE PUSTILI U MUZEJ: Da li je pretjerala? (FOTO)
.

Instagram zvijezda iz Australije tvrdi da joj je slomljeno srce nakon što joj nisu dopustili da uđe u pariški Luvr zbog previše provokativne haljine.

Njuša Sjeh je na Instagramu, na kojem je prati više od 230 hiljada ljudi, opisala svoje negativno iskustvo sa stražarom koji je prema njoj navodno "odvratno i užasno gestikulirao" pre nego što joj je rekao da se pokrije.

25-godišnja blogerka podelila je fotografiju iz kafića u kojem sjedi u istoj haljini u kojoj joj stražar nije dopustio da uđe.

bewsha

- Jučer me u Luvru zaustavio stražar i zabranio mi ulaz zbog outfita -  napisala je na InstaStoryju.

Dodala je kako je neprimjereno gestikulirao, pravio grimase, psovao i vikao na nju da se pokrije. Za Fabulous Digital rekla je kako je već bila u Luvru, i to u sličnom outfitu i "bez ikakvih problema", prenosi portal "Index.hr".

tt

Službena stranica muzeja navodi da posetitelji ne smiju da budu u da budu bez odjeće na bilo kojem dijelu tijela niti u kupaćem kostimima.

Njušini pratitelji bili su podijeljenih reakcija. Dok su neki na njenoj strani, drugi su je napali da je samo gladna pažnje.

77

Blogerka je dodala kako joj negativno iskustvo nije uništilo provod u Parizu, koji smatra toliko predivnim "da ne možete ostati dugo ljutiti".

- Mislim da je način za uživanje u umjetnosti dušom, vaša odeća nema ništa s tim. A žensko tijelo toliko se slavi u umetnosti da bi bilo smiješno biti uvrijeđen njime ako radite u galeriji.

2

1

EDITA NAPRAVILA HAOS NA SNIMANJU EMISIJE, SVE NASMIJALA DO SUZA: Evo šta joj se dogodilo (VIDEO)

Ne propustite