BUDITE FIT DO LJETA

BRAZILSKO PODIZANJE ZADNJICE: U samo 3 koraka do SAVRŠENE POZADINE za kojom će se svi okretati! (VIDEO)

Objavljeno:24.04.2018 - 11:09
A A A Times Arial

Brazilski fitnes trener Leandro Carvalho osmislio je djelotvorne vježbe za podizanje zadnjice, a koje rade svi Viktorijini anđeli poput Adriane Lime i Alessandre Ambrosio.

Njegove vježbe su jednostavne za izvođenje, a daju odlične rezultate.

Vježba 1

Ispravite se, a noge razdvojite u širinu kukova. Sagnite se u polučučanj tako da stopala ostanu ravna na podu, a koljena pod kutom od 90 stepeni. Iz polučučnja iskoračite lijevom nogom prema naprijed, vratite se u polučučanj, pa iskoračite desnom nogom. Ponovite ovu vježbu 30 puta.


Vježba 2

Iz polučučnja iskoračite lijevom nogom unazad, ruke izbacite prema naprijed. Vratite se u polučučanj pa isto ponovite s desnom nogom. Sa svakom nogom napravite seriju od 30 ponavljanja.


Vježba 3

Legnite  na bok i podignite obje noge 5 centimetara od poda. Gornju nogu lagano podižite do visine ramena, pa je zatim polako spustite. Donju nogu neprekidno držite u zraku – nekoliko centimetara od površine na koju ste naslonjeni bokom. Ponovite vježbu 30 puta, pa se okrenite na drugi bok. Za maksimalne rezultate, na zglobove stavite utege od jednog kilograma.