BRAZILSKO PODIZANJE ZADNJICE: U samo 3 koraka do SAVRŠENE POZADINE za kojom će se svi okretati! (VIDEO)

Praktična žena
BRAZILSKO PODIZANJE ZADNJICE: U samo 3 koraka do SAVRŠENE POZADINE za kojom će se svi okretati! (VIDEO)
.

Brazilski fitnes trener Leandro Carvalho osmislio je djelotvorne vježbe za podizanje zadnjice, a koje rade svi Viktorijini anđeli poput Adriane Lime i Alessandre Ambrosio.

Njegove vježbe su jednostavne za izvođenje, a daju odlične rezultate.

Vježba 1

Ispravite se, a noge razdvojite u širinu kukova. Sagnite se u polučučanj tako da stopala ostanu ravna na podu, a koljena pod kutom od 90 stepeni. Iz polučučnja iskoračite lijevom nogom prema naprijed, vratite se u polučučanj, pa iskoračite desnom nogom. Ponovite ovu vježbu 30 puta.


Vježba 2

Iz polučučnja iskoračite lijevom nogom unazad, ruke izbacite prema naprijed. Vratite se u polučučanj pa isto ponovite s desnom nogom. Sa svakom nogom napravite seriju od 30 ponavljanja.


Vježba 3

Legnite  na bok i podignite obje noge 5 centimetara od poda. Gornju nogu lagano podižite do visine ramena, pa je zatim polako spustite. Donju nogu neprekidno držite u zraku – nekoliko centimetara od površine na koju ste naslonjeni bokom. Ponovite vježbu 30 puta, pa se okrenite na drugi bok. Za maksimalne rezultate, na zglobove stavite utege od jednog kilograma.

 

Ne propustite