UBACILA JE TOALET PAPIR U VODU A ZATIM I LIJEPAK: Kada vidite šta je dobila odmah ćete uraditi isto (VIDEO)

Praktična žena
UBACILA JE TOALET PAPIR U VODU A ZATIM I LIJEPAK: Kada vidite šta je dobila odmah ćete uraditi isto (VIDEO)
.

Amber Mils je bivši marinac i majka troje djece. U životu je imala uspone i padove, ali joj je krajnji udarac zadala dijagnoza multiple skleroze, nakon čega je pala u tešku depresiju. Tokom liječenja tražila je način da prevaziđe svoje krize, a u tome joj je, vjerovali ili ne, pomogao toalet papir. Pomoću njega, Amber je pronašla način da ispolji svoju kreativnost. Njen rad će vas zadiviti.

Balansirajući između djece, kućnih obaveza i rada na projektu, Amber je provodila po 6 sati za svako parče svoje finalne kreacije - vjenčanice. Iako je to zaista mnogo vremena, pomoglo joj je da se izbori sa svojom teškom bolešću. Pored toga, čak su i njena djeca uživala posmatrajući je kako radi na svom dijelu.

Koristila je roze toaletni papir iz 1970. godine, kao i tradicionalni bijeli, zajedno uz lijepak, traku, iglu i konac. Jednostavno bi uklonila kartonski dio, kuhala papir u ključaloj vodi, potom bi u to dodala dosta lijepka i mutila miskerom kako bi dobila masu nalik na krompir pire. Tada je počinjao teži dio posla. Koristeći vrlo detaljni kalup, oblikovala je dijelove svoje haljine.

Nakon mnogo sati posla nastalo je ovo remek djelo - roze i bijela vjenčanica koja oduzima dah i sa kojom je na takmičenju osvojila 3. mjesto.

Pogledajte njenu priču i kako je nastalo ovo pravo remek-djelo:

 

Ne propustite