Za prvi maj se uputite u istraživanje europskih prijestolnica sa CityDealom!

Kiosk
Za prvi maj se uputite u istraživanje europskih prijestolnica sa CityDealom!
-

Praznik rada jedan je od onih praznika do kojeg jako držimo. Dok će ga neki provesti na nezaobilaznom roštilju, drugi će iskoristiti slobodan dan i spojiti ga s vikendom, te krenuti na kratko putovanje.

Izbora za Praznik rada, odnosno 1. maj, ima jako puno. Neki će na more, neki u gorje, neki na sjever, a neki na jug. Kako god bilo, pogriješiti ne možete. Posljednjih 10-ak godina Praznik rada više se ne provodi na masovnim prosvjedima, nego se taj dan koristi kako bi se sunčanjem dobila boja.
Oni koji bježe glavom bez obzira kad je voda u pitanju okrenut će se prema sjeveru i poći u istraživanje neke od europskih prijestolnica. Torino, Ženeva, Milano, koji god grad odabrali, sigurni smo da nećete pogriješiti.

tmz-1

Možete se uputiti u istraživanje europskih prijestolnica 

Uživanje u istraživanju znamenitosti, opuštanje uz veselo društvo iz svih dijelova svijeta možda je upravo ono što vam treba kako biste napunili baterije. Ko zna, možda vas čeka nova ljubav u jednoj od prijestolnica. Ako ne bude ništa od ljubavi, sigurni budite da ćete uživati u neopisivo dobrim tradicionalnim receptima.

milano-1600x900-jpg-pagespeed-ic-fn-llkxzwm

FIRST MINUTE ponuda za prvi maj! Putovanje kroz prelijepi Torino - Ženevu - Milano!
Agencija Centrotours Vas vodi za praznik rada na putovanje u Torino - Ženevu - Milano uz uključen prevoz, 4 noćenja sa doručkom za samo 515 KM!

Više na linku: https://goo.gl/B3sz2H

Ne propustite