Ovo su najgore stvari koje parovi rade na početku veze

Ljubav
Ovo su najgore stvari koje parovi rade na početku veze
.

Početak veze i zaljubljenost su divni osjećaji koji čine da se osjećamo euforično, međutim ovo su najgore stvari koje parovi rade na početku veze:

Ljubljenje bez mjere
Svima je poznat par koji se ne libi da u javnosti pokaže emocije, dok svi gledaju i prevrću očima. Potrebno je imati mjeru kad, gdje i koliko. Normalan poljubac ili poljubac na blic je sasvim dovoljan kada ste s nekim u društvu.

Intimni nadimci
Romantični nadimci koje parovi međusobno razmjenjuju mogu da oplemene i učvrste vezu, dokazali su naučnici, ali i ovdje treba imati mjeru. Niko nema ništa protiv simpatičnih nadimaka, ali to ne znači da svi žele i trebaju da slušaju razne "mace", "kuce", "piliće", "duše", "ljubavi" i tako dalje.

"Mi"
Poznato je da parovi koji naglašavaju svoju samostalnost i često upotrebljavaju zamjenice "ja" ili "ti", nisu toliko složni kao parovi koji govore "mi", ali ono što iritira jeste da parovi koriste "mi", kao da se znaju čitav život.

Pametovanje
Postoje ljudi koji nakon dva mjeseca veze misle da su stručnjaci za odnose i daju savjete iako ih prethodno niko nije pitao.

Ne propustite