OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE NESRETNA U BRAKU: 10 signala koji se vide na kilometar

Ljubav
OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE NESRETNA U BRAKU: 10 signala koji se vide na kilometar
-

Osmijeh nije garant sreće. Danas kada se svi osmjehuju i glume sreću, ipak postoje signali koji jasno otkrivaju ženu nesrećnu u braku

Ljudi danas s pravom ne žele da trpe i s prvim znacima krize, izlaze iz bračne zajednice. Ali pre razvoda, nezdovoljstvo kulminira.

Ovo su neki od znakova koje manifestuje žena koja živi u nesrećnom braku:

Prestaje da komunicira sa mužem

Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Vrlo brzo se ljuti
Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na muža, onda je to još jedan znak nesrećno udate žene.

Uvijek je umorna
Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih.

Ona kaže "ne" se*su
Žene koje su nezadovoljne u braku, ne dozvoljavaju partneru da im fizički priđe.

Ima tajne
Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve ono što joj se dešava u životu, vjerovatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi povjerenje
Kada žena izgubi povjerenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona provjerava telefon, špijunira e-mail. Ne veruje mu i često je možete čuti kako govori neku od opaski tipa: "Mušakrcu se ne smije vjerovati".

Ne obraća pažnju
Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

Pravi nove korake u svom životu
Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim hobijima.

Počinje da razmišlja samo o sebi
Žena nesrećna u braku postaje sebična. Ona vreme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

Ona mijenja svoj izgled
Vidne promjene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera.

Ne propustite