Jednom fotografijom objasnila šta znači biti u PMS-u i koliko ozbiljni simptomi mogu biti (FOTO)

Čudne priče
Jednom fotografijom objasnila šta znači biti u PMS-u i koliko ozbiljni simptomi mogu biti  (FOTO)
Blogerica Malin Olofsson na svom je Instagramu objavila fotku sebe u PMS-u kako bi svima pokazala koliko ozbiljni mogu biti njegovi simptomi

Blogerica Malin Olofsson na svom je Instagramu objavila fotku sebe u PMS-u kako bi svima pokazala koliko ozbiljni mogu biti njegovi simptomi, piše Refinery 29.
“Neki od vas već ste ovo vidjeli, neki niste. Neke i same ovo prolazite svaki mjesec. Nekima će se ovo gaditi. Nekima će laknuti pa će reći – Okej, nisam sama. Neki neće ni pročitati ovaj opis ispod fotke i pretpostaviti da sam trudna.
Ovo nije nešto zbog čega bismo se trebale sramiti. Da – neugodno je i da – teško je ne truditi se uvlačiti trbuh i sakrivati ga”, tvrdi Malin  i u pravu je, ne trebamo se jesti zbog prirodnih stvari koje nam se dešavaju, treba ih prihvatiti i nastaviti dalje.

pms-2

Mnoge se žene tijekom PMS-a susreću s nadutošću, bolnim grčevima i neugodnom i neprestanom potrebom za hranom, a ona je samo htjela to približiti svima i pokazati koliko su takvi simptomi česti i normalni. I koliko ih ne bismo trebali smatrati tabuom.

 

Ne propustite