Tajna romansa u Beogradu

Jelena Rozga i Milan Popović u ljubavnoj vezi?

Objavljeno:10.03.2015 - 11:02
A A A Times Arial

Splitska pjevačica Jelena Rozga i kralj bakra Milan Popović, bivši Severinin zaručnik su u vezi već nekoliko mjeseci, saznaje „ Blic“.

- Željela bih roditi dijete. Maštam o jednoj malenoj curici. Udaja mi nije važna - izjavila je nedavno za „Blic” Jelena Rozga, ističući da je zaljubljive prirode i da je to jedina stvar koja je u životu pokreće.

U avgustu prošle godine priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se prije nekoliko mjeseci pohvalila da je opet zaljubljena.

- Rozga i Milan su se družili i prije nego što je on započeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dvije Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Seve srpski biznismen je prekinuo kontakt sa prijateljicom. Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja - ispričao je za Blic dobro upućeni izvor.

Da je Rozga često Milanova gošća u njegovom stanu u Beogradu, potvrdili su Blicu i komšije koji ju često viđaju u posljednje vrijeme.

- Nju ne možete ne primijetiti i ne prepoznati. Ona je velika zvijezda i svi se razveselimo kad je vidimo. Posljednjih mjesec dana ju posebno često viđamo u kraju - rekli su nam u teretani koja se nalazi u blizini Popovićevog stana i restorana.

Ni Milan ni Jelena nisu odgovarali na pozive Blica.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU: