Liječnici je već mjesecima uvjeravaju da nije trudna, ali ona vrti svoj film: 'Rodit ću Isusa'

Čudne priče
Liječnici je već mjesecima uvjeravaju da nije trudna, ali ona vrti svoj film: 'Rodit ću Isusa'
Iako su liječnici, kao i bezbroj testova za trudnoću pokazali da nije trudna, 19-godišnja Haley tvrdi upravo suprotno.

 

Iako su liječnici, kao i bezbroj testova za trudnoću pokazali da nije trudna, 19-godišnja Haley tvrdi upravo suprotno. Priča ove tinejdžerice raširila se nakon što je prikazan intervju s njom u emisiji slavnog doktora Phila.

Naime, Haley, koja je pred kamerama pokazala zaobljeni trbuh, uvjerena je da je trudna devet mjeseci, ali i da nosi Isusa.

Na njezinoj strani nije čak ni njezina majka koja za svoju kćer kaže da je kompulzivna lažljivica koja živi u iluziji.

- Prvi put kad mi je rekla da je Isus Krist u njezinom trbuhu, pogledala sam je kao da je izgubila razum - govori njezina majka.

No Haley unatoč tome što joj ni ostali članovi obitelji, kao ni prijatelji, ni pastor njezine crkve ne vjeruju da je trudna, uporno ponavlja jedno te isto.

- Jedne noći dok sam spavala u donjem djelu trbuha osjetila sam udarac. I sad bebinu glavu osjetim točno ispod pupka. Nije me briga što mi nitko ne vjeruje, ja znam da je to Isus. Na kraju se sve svodi na to jesi li pravi vjernik ili ne. Ne zanima me što govore doktori ili pokazuju testovi za trudnoću. Kad rodim svoje dijete nitko mi ga neće oduzeti jer je on moj spasitelj - govori Haley koja je izjavila i kako se tijekom navodne trudnoće udebljala 12 kilograma.

Tinejdžerici je tijekom godina dijagnosticirana paranoidna šizofrenija.

Njezina majka moli doktora Phila za pomoć jer, kako je rekla, više ne može živjeti ovako.

- Moramo se ponašati prema njoj kao da je zbilja trudna da izbjegnemo bilo kakav sukob. Samo želim znati je li to dio njezine osobnosti ili joj je zbilja potrebna pomoć - govori njezina majka,prenosi Jutarnji.

U drugom dijelu ove specijalne epizode emisije doktora Phila Haley će se podvrgnuti pregledu ultrazvukom kada će se ovaj misterij razriješiti jednom zauvijek.

Ne propustite