Srbin sa "debelim dosjeom" ubijen ispred kuće u Parizu

Svijet
Srbin sa "debelim dosjeom" ubijen ispred kuće u Parizu
Ubijeni muškarac je srpskog porijekla, koji je od ranije poznat policiji, najviše zbog krađa i finansijskih malverzacija, ali ne i po nasilju. Muškarac porijeklom iz Srbije (56) ubijen je u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu.Na ubijenog je pucano iz kalibra 11.43 milimetara, koji često koriste kriminalci.

Ubijeni muškarac je srpskog porijekla, koji je od ranije poznat policiji, najviše zbog krađa i finansijskih malverzacija, ali ne i po nasilju.
Muškarac porijeklom iz Srbije (56) ubijen je u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu. Na ubijenog je pucano iz kalibra 11.43 milimetara, koji često koriste kriminalci.

Prema prvim informacijama, sve ukazuje na to da je muškarac, koji je živio u predgrađu Pariza, ubijen u petak uveče bio žrtva obračuna, pišu lokalni mediji.

Kako prenose pariski mediji, njega su četvorica mušaraca čekala u automobilu ispred njegove kuće.Kada se parkirao ispred kapije, jedan od njih je izašao iz vozila i zapucao.. Kako je policijska istraga pokazala, on je pogođen sa šest metaka iz neposredne blizine, i to iz kalibra 11.43 milimetara, koji "kriminalci često koriste", piše "Le Parisien".

Čaure metaka koje je napadač ispalio pronađene su i u gepeku automobila ubijenog, koji je neposredno prije pucnjave otvorio.

U pucnjavi je povrijeđeno još dvoje ljudi. Jedna osoba pogođena je u nogu i prevezena je u bolnicu, dok je drugi zalutali metak pogodio prolaznika u podlakticu, a najvjerovatnije se radi o zaposlenima u kompaniji koja se nalazi u zgradi pored kuće u kojoj je živio ubijeni.

Ubijeni muškarac je srpskog porijekla, koji je od ranije poznat policiji, najviše zbog krađa i finansijskih malverzacija, ali ne i po nasilju.

Kako za lokalne pariske medije kažu stavnici ulice u kojoj je živeo, ubijeni muškarac je komšijama bio poznat kao "veliki kriminalac".

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, međutim, nije želilo da otkrije identitet ubijenog muškarca.

Kako pišu francuski mediji i dvije nedjelje prije nego što je ubijen, nepoznate osobe su pucale na njegovu kuću.

Samo nekoliko sati nakon tragedije, položeno je cvijeće uz crna vrata velike kuće žrtve. Cijelo jutro rođaci su dolazili obučeni u crno da izraze saučešće porodici ubijenog.

Ne propustite