Zvali su je NAJLJEPŠOM ITALIJANKOM KOJA HODA ZEMLJOM, a danas ima 65 GODINA i svi su ŠOKIRANI njenim izgledom: Gdje god da se pojavi, svi gledaju samo u nju!

Kiosk
Zvali su je NAJLJEPŠOM ITALIJANKOM KOJA HODA ZEMLJOM, a danas ima 65 GODINA i svi su ŠOKIRANI njenim izgledom: Gdje god da se pojavi, svi gledaju samo u nju!
.

Sutra slavna italijanska diva Ornela Muti proslavlja 65. rođendan, a ova glumica uprkos vremenu koje neumitno teče ostala je simbol lepote i prefinjenosti.

Ornela se proslavila sredinom sedamdesetih u rodnoj Italiji zahvaljujući neverovatno lepom licu, ali je ubrzo počela da snima i van granica svoje zemlje.

Svetsku slavu donelo joj je kultno ostvarenje "Fleš Gordon" gde je očarala svet kao princeza Aura. Uprkos tome što je od te uloge prošlo čitavih 40 godina - Ornela i dan danas izgleda neverovatna, a njena harizma i seksepil nisu izbledeli ama baš nimalo.

italijanka1

Foto:Instagram

Glumica je i pokazatelj kako se stari sa stilom - uprkos tome što je očigledno da neguje i čuva svoju ljepotu, ona nije podlegla trendu pretjerivanja sa plastičnim operacijama.

Uspela je u nameri da očuva svoju mladolikost, a da to ne izgleda napadno i vještački, i u nekoliko navrata je istakla da je oštar protivnik odlaska pod nož.

Ipak, aktivno je posvećena njezi kože uz pomoć kvalitetne prirodne kozmetike, posebno seruma protiv bora i krema za područje oko očiju, a neretko praktikuje i brojne tretmane lica, kao i masažu lica.

italijanka2

Foto:Profimedia

Ornela je priznala i da je za njen dobar izgled zaslužan i zdrav način života - redovno vježbanje, nekonzumiranje a**ohola, te ishrana bogata voćem i povrćem.

"Za mene je bila ključna unutrašnja harmonija jer ona menja osobu toliko mnogo. Lepota je ono što morate da hranite kako spolja, tako i iznutra. U suprotnom pretvorićete se u lepo, ali prazno pakovanje, i ništa više od toga", rekla je ona svojevremeno.

Inače, Ornela se udavala tri puta - njen prvi suprug bio je slavni glumac Alesi Orano. Tokom šest godina njihovog braka punili su tabloide više nego iko drugi, a mediji su ih zvali "najljepšim parom države". Dobili su ćerku Naike koja se danas bavi modelingom.

italijanka3

Foto:Profimedia

No, Mutijeva je daleko više kontroverzi izazvala brakom sa biznismenom Federikom Fačinetijem, sa kojim je dobila sina Andreu i ćerku Karolinu. Naime, Fačineti ju je često varao, bio je sklon porocima i kriminalu, pa se ova lepotica posle osam godina braka sklonila iz te priče. On je nakon razvoda rekao za medije kako je Ornela bila jako dosadna, kako u krevetu, tako i u razgovoru.

italijanka4

Foto:Instagram

Na koncu svega sreću u ljubavi je pronašla sa deset godina mlađim biznismenom Fabriciom Kerverom, sa kojim je u braku još od 2008. godine.

Ne propustite