Suprug joj se čudno ponašao danima: KADA JE PRONAŠLA OVO PISMO SVE JOJ JE POSTALO JASNO!

Kiosk
Suprug joj se čudno ponašao danima: KADA JE PRONAŠLA OVO PISMO SVE JOJ JE POSTALO JASNO!
.

Kada dođu teška vremena treba da budete uz  svog partnera bez obzira na sve. Jedna žena je sa svojim mužem godinama živjela u sretnom braku. Zadnjih dana primjetila je da se veoma čudno ponaša čak  više  nije ličio na njenog muža po ponašanju.

Onda je slučajno stavljajući njegovu odjeću na pranje pronašla pismo u džepu .

Draga moja Julia,

Pišem ti sada, dok mirno  spavaš, samo u slučaju da sutra ne budem taj koji će se probuditi pored tebe. Pišem u slučaju da sutra ne mogu shvatiti šta se dešava sa mnom. Samo u slučaju da sutra ne  budem u mogućnosti da ti kažem koliko ti se divim i cijenim tvoj integritet, tvoju upornost. Uz mene si cijeli život pokušavajući me usrećiti bez obzira na sve.

Samo u slučaju da sutra ne budem svjestan onoga što radiš. Kada lijepiš bilješke na vrata, da ne bi pobrkao kuhinju i kupaonicu . Kada uspiješ da me nasmiješ, nakon što obučem cipele bez čarapa. Kada pokušate održati razgovor, iako se gubim u svakoj rečenici.

Hvala za te te i mnoge druge stvari. Samo u slučaju da se sutra ne sjetim tvog ili svog imena . U slučaju da sutra ne mogu reći hvala. Samo u slučaju da ti ne mogu zadnji put reći  da te VOLIM! Zauvijek tvoj, T.A.M.R

Naime Julijin muž  počeo je da pati od Alzheimerove bolesti i već duži period  se ne osjeća  dobro . Napisao je ovu dirljivu poruku da bi podsjetio svoju suprugu koliko je voli, iako joj to još uvijek ne može pokazati.

Ne propustite