NOVI DETALJI ISTRAGE, ZORAN JE IMAO JAK MOTIV ZA UBISTVO: Samo mjesec dana pred smrt Jelena je otišla do drugarice i otkrila joj tajnu!

Region
NOVI DETALJI ISTRAGE, ZORAN JE IMAO JAK MOTIV ZA UBISTVO: Samo mjesec dana pred smrt Jelena je otišla do drugarice i otkrila joj tajnu!
.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, nalazi se u 30-dnevnom pritvoru u CZ, a prema pisanju Srpskog Telegrafa imao je jak motiv da počini zločin - nije joj dozvoljavao da se razvede od njega.

Ovaj portal navodi kako je pjevačica namjeravala da ga ostavi, iako su važili za skladan i harmoničan par.

Poznanici i prijatelji porodice Marjanović otkrili su za ovaj list da je Zoran bio patološki ljubomoran, da je tukao i maltretirao Jelenu, kao i da se od nje nije odvajao čak ni na njenim nastupima.

Prema riječima sagovornika ovog medija koji je upoznat sa detaljima istrage, da je razvod mogući motiv zločina, posumnjalo se nakon što je Jelenina prijateljica ispričala da se pjevačica mjesec dana prije ubistva posvađala s mužem i otišla kući, prenose beogradski mediji.

- Poslije žučne rasprave došla je kod mene. Bila je uznemirena, hjtela je da ga ostavi, ali bi mu se svaki put vraćala zbog djeteta. Povjerila mi se da joj je Zoran nakon svadbe obećao da će se odvojiti od njegovih roditelja, ali se to nije desilo. Poslije rođenja kćerke Jane selidbu je stalno odlagao. Jeca je insistirala na tome jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice, koja se bavila liječenjem bioenergijom - ispričala je Jelenina drugarica.

Ne propustite