AZILANT KOJI JE POKUŠAO SILOVATI DJEVOJKU U IMPORTANNEU IZJAVIO: Pristala se ljubiti pa se onda predomislila

Region
AZILANT KOJI JE POKUŠAO SILOVATI DJEVOJKU U IMPORTANNEU IZJAVIO: Pristala se ljubiti pa se onda predomislila
.

Tražitelja azila Marokanac Hamzo A. (22), osumnjičenog za bludničenje nad djevojkom (19) u toaletu Importanne centra u središtu Zagreba, pritvoren je kako ne bi pobjegao 

Neću bježati. Ne morate me pritvoriti - tvrdio je Hamzo A. na ispitivanju kod suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. No očigledno nije uvjerio suca koji mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora. Osumnjičeni je u petak oko 22 sata u Importanne centru u Zagrebu zaskočio djevojku i pokušao je odvući u toalet, piše 24sata.

On u obrani tvrdi da se djevojka isprva htjela ljubiti, ali se zatim predomislila. Djevojka je s dva prijatelja prolazila pothodnikom. Oni su morali na toalet, a ona ih je pričekala pored kioska. Prišao joj je Hamzo A. i počeli su razgovarati. U jednom trenutku ju je zagrlio i počeo ljubiti po ustima i vratu te je ugrizao za vrat. Zatražio je da i ona njega zagrli te je dirao po tijelu i stražnjici pokušavajući joj uvući ruke u gaćice.

Djevojka je na engleskom povikala "Nemoj, nemoj!" rukama mu pokazujući da ga zove prijatelj. Hamzo A. tada ju je povukao za kosu pa je tjemenom udarila u zid i ponovno je ljubio. Prijatelj ga je pokušao nagovoriti da prestane: "Idemo, idemo. Što radiš gluposti?", no nasilnik se nije obazirao nego je pokušao odvući djevojku u toalet no to su čula dva njezina prijatelja koja su dolazila iz wc-a nakon čega se Hamzo A. i njegov prijatelj, Arapin, udaljili. No nedugo nakon toga su ga uhapsili. Žrtva ga je, na prepoznavanju u policiji, izdvojila kao napadača , a prepoznali su ga i njezini prijatelji. 

 

Ne propustite