NAKON SUPRUGOVE SMRTI UTJEHU NAŠLA U NJEGOVU BRATU, TVRDI: ' Radimo to zbog djece'

Čudne priče
NAKON SUPRUGOVE SMRTI UTJEHU NAŠLA U NJEGOVU BRATU, TVRDI: ' Radimo to zbog djece'
Nakon što je pronašla svog supruga mrtvog na kauču poslije međusobne svađe, ova je udovica započela, kako tvrdi, lažnu vezu s njegovim bratom.

Nakon što je pronašla svog supruga mrtvog na kauču poslije međusobne svađe, ova je udovica započela, kako tvrdi, lažnu vezu s njegovim bratom. Ashley Murrell (33) istaknula je kako joj je on pružio najveću utjehu nakon što je njezin suprug Michael (36) iznenada umro u maju ove godine, a kaže kako je vezu s njim izmislila zbog – dobrobiti svoje djece.

Svojom odlukom o vezi samo nekoliko tjedana nakon Michaelove smrti naljutili su sve članove svojih obitelji, a kap je prelila čašu kada su objavili zajedničku fotografiju ispunjenu srcima.

slika1

No, par tvrdi da nema romantike, a udovica inzistira na tome kako samo želi da njezino dvoje djece “imaju muški lik u životu”.

Te kobne večeri, supružnici su se posvađali zbog Michaelova dugog ostajanja na poslu i Ashley mu je rekla neka spava na kauču. Sljedećeg jutra pronašla ga je mrtvog. Obdukcijom se ustanovilo da je umro od gušenja u snu. Kasnije se otkrilo da je nesretni suprug više radio jer je suprugu želio iznenaditi putovanjem u Prag povodom sedme godišnjice braka.

Chris smatra kako bi njegov brat bio sretan da vidi kako on pomaže njegovoj supruzi i djeci.

Ipak, ostatak obitelji nije istoga mišljenja, već smatraju kako njih dvoje samo vrijeđaju uspomenu na tragično preminulog Michaela,prenosi Net.

Ne propustite