Žene lude za novom hirurškom intervencijom: Ko bi rekao da je nekome OVO bitno!

Kiosk
 Žene lude za novom hirurškom intervencijom: Ko bi rekao da je nekome OVO bitno!
Doktor Norman Rou, plastični hirurg iz New Yorka, kaže da je pred hirurzima veliki zadatak.

Doktor Norman Rou, plastični hirurg iz New Yorka, kaže da je pred hirurzima veliki zadatak. Od decembra zahtjevi za operacijom bradavica uvećani su gotovo četiri puta. Žene žele da nose providne stvari, koje treba da im stoje kao Beli Hadid i Kendal Džener da bradavice budu u prvom planu.

U posljednjih šest mjeseci, kaže dr Rou, broj intervencija na bradavicama gotovo se učetvorostručio. Od nekadašnjih četiri, sada radi 18 intervencije.


- Ništa više nije iznad kozmetičke hirurgije. Ljudi gledaju svaki detalj. Nije više doovoljno samo povećanje grudi ili ronoplastika. Žene žele do tančina urađen svaki detalj. A u današnje vrijeme, to je moguće - kaže dr Rou.

bella
- Ovaj trend se pojavio prije oko šest mjeseci, maksimalno prije godinu dana. Pretpostavljam da je to u vezi sa dolaskom ljeta - kaže dr Rou, koji smatra da je trend nastao kao posljedica popularnosti tananih modnih komada, koji se nose bez brusa da bi se bradavice ocrtavale.


Doktor Rou kaže da mu pacijenti dolaze sa fotografijama iz magazina, sa bradavicama koje žele da im uradi. To podrazumijeva povećanje same bradavice, a smanjivanje areole, prstenastog djela oko nje. Neki traže ispupčenije bradavice, koje će se što bolje probijati kroz bluzu, koja se, naravno, nosi bez brusa, ili pak kroz bikini.


Kako više od 70 odsto žena ima asimetrične bradavice, ovom intervencijom rješavaju i tu vrstu problema. A neke žene žele da ih izbijele. To se radi laserom ili kremom, a za one koje žele tamnije bradavice, tu je medicinski tatu. Danas postoji rješenje za sve.

(dailymail.co.uk)

Ne propustite