PRVI INTERVJU BRAD PITTA ZA MEDIJE NAKON RAZVODA: "Slavno sam zakoračio u svoju propast"

Kiosk
PRVI INTERVJU BRAD PITTA ZA MEDIJE NAKON RAZVODA:  "Slavno sam zakoračio u svoju propast"
Iako se slavna glumačka zvijezda Brad Pitt povukao nakon što je njegova voljena Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod, sada se odlučio na prvi intervju za medije, u kojem je krivio sebe za sve ono što je dovelo do njihovog razvoda.

Iako se slavna glumačka zvijezda Brad Pitt povukao nakon što je njegova voljena Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod, sada se odlučio na prvi intervju za medije, u kojem je krivio sebe za sve ono što je dovelo do njihovog razvoda.

Za magazin GQ Style govorio je o svom djetinjstvu, kako je pronašao smisao u terapiji, a priznao je čak i da je koristio alkohol i droge kako bi pobjegao od problema, prenosi Mirror. Otac šestero djece otkrio je da ide na terapije koje mu pomažu u njegovom mentalnom zdravlju, i to sve otkad je njegova voljena Angelina podnijela zahtjev za razvod braka, u avgustu 2016. godine.

- Slavno sam zakoračio u svoju propast, to meni djeluje prilično epski. Često kažem ono što ne treba, uglavnom na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme. Trudim se da to popravim. Stvarno se trudim da budem bolji - kazao je Brad za medije.

U intervjuu je bilo razgovora i o njegovoj usamljenosti. On i Angie su vodili ozbiljnu bitku oko starateljstva nad djecom, kada je ona prvi put podnijela zahtjev za razvod. Brad je priznao šta sada sve radi kako bi se osjećao bolje.

- Svako jutro kada se probudim zapalim vatru. Kada idem na spavanje i tada zapalim vatru. To je zbog toga što me ona čini živim. Jednostavno tada osjećam život u svom domu - priznao je Brad.

Negirao je da je njegovo loše ponašanje zbog krize srednjih godina, a priznao je da se, još kao mladić, znao osloniti na drogu i alkohol.

Ne mogu se sjetiti otkako sam završio fakultet, da nisam bio pijan ili bio napušen, ili nešto poput toga. Prestao sam sa svim osim s opijanjem kada sam osnovao svoju porodicu. Ali, eto, prošle godine desile su se neke stvari koje nisam želio. Previše sam pio i to je onda postalo problem - govori Brad.

Otkako je alkohol zamijenio sa sokom od brusnice i mineralnom vodom, sada se voli našaliti da ima najčistiji urinarni sistem, ali je potvrdio da je nekad bio profesionalni  pijanac.

Tokom intervjua, samo je jednom spomenuo Angelinu, ali je istakao kako se njegova uloga oca promijenila sada kada njegova djeca nisu sve vrijeme s njim.

- Djeca su tako nježna. Sve razumiju i brzo pamte. Jednostavno žele da im se sve objasni. I njima treba da ih neko sluša. Kada živite ubrzanim životom, poput mene, onda ne slušate mnogo. Ja želim biti bolji u tome. Nisam bio dobar u tome prije, a sada moram da im pokažem da ja to mogu - rekao je Brad.

Na svu sreću, on i Angelina su uspjeli dogovoriti posjete djeci, ali Brad govori da mu je razvod bio poput odlaska u smrt.

- Ako nekoga voliš, pusti ga da živi i bude slobodan, a ja sada znam šta to znači, jer sam to osjetio. To znači da volite nekog bez da ga posjedujete. To znači da ne trebate očekivati ništa zauzvrat - kaže Brad.

Brad je još izjavio da se nakon razvoda od Angeline mnogo brine o sebi.

Kako tvrde mediji, izgubio je mnogo kila, ali sada se mnogo posvetio sebi i pazi na ishranu, ima svog kuhara koji mu pravi zdrave obroke. Mnogo trenira i provodi vrijeme na otvorenom, šetajući ili planinareći. Ima dosta vremena da se fokusira na sebe.

Ne propustite