Retrogradni Merkur je krenuo naprijed: OVA 4 ZNAKA ČEKA SREĆA, konačno će im svanuti

Kiosk
Retrogradni Merkur je krenuo naprijed: OVA 4 ZNAKA ČEKA SREĆA, konačno će im svanuti

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja, krenuo je svojom direktnim hodom, tako da donosi olakšanje za sve horoskopske znakove.

Ipak, pojedini znakovi su bili na jačem udaru retrogradnog Mekrura, tako da će im konačno svanuti.

BIK
Za Bikove, koji cijene stabilnost i pouzdanost, retrogradni Merkur može biti posebno izazovan period, pogotovo kada je riječ o finansijama i ličnim vrednostima. Kako se ovaj period približio kraju, Bikovi mogu da očekuju postupno smirivanje finansijskih turbulencija. S dolaskom stabilnijeg perioda treba da iskoristite svaku priliku za organizaciju finansija i planiranje budućih investicija.

BLIZANCI

Blizanci, znak kojim vlada Merkur, svaki njegov retrogradni ciklus osjećaju intenzivnije od ostalih znakova. Problemi u komunikaciji, zbrka u planovima i nesporazumi s bliskim osobama mogu stvarati frustracije. Kraj retrogradnog Merkura donosi im poboljšanje u komunikacijskim vještinama, čime se otvara put za efikasnije i jasnije izražavanje misli i ideja.

VAGA
Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, mogu da primijete da su njihovi međuljudski odnosi posebno osjetljivi tokom retrogradnog Merkura. Završetak retrogradnog ciklusa za Vage znači smanjenje napetosti i poboljšanje odnosa s partnerima i saradnicima. Ovaj period treba da se iskoristi za rešavanje nesuglasica i obnavljanje starih veza.

STRIJELAC
Strijelčevi, poznati po svom optimizmu i želji za širenjem horizonta, mogu da se osećaju kao da zaostaju tokom retrogradnog Merkura, posebno u aspektima karijere i obrazovanja. S nadolazećim završetkom ovog turbulentnog perioda, Strelčevi mogu da očekuju ubrzanje u profesionalnom razvoju i obrazovnim naporima. Bilo da je reč o učenju novih veština ili pokretanju novih projekata, sada je idealno vreme za akciju.

Ne propustite