TROSTRUKO UBISTVO POTRESA HRVATSKU: Šibenik pod opsadom, ubijeni bračni par i bivši telohranitelj "kralja zagrebačkog podzemlja"

Region
TROSTRUKO UBISTVO POTRESA HRVATSKU: Šibenik pod opsadom, ubijeni bračni par i bivši telohranitelj "kralja zagrebačkog podzemlja"
Bračni par i još jedan muškarac ubijeni su u pucnjavi danas u Brodarici kod Šibenika, a zbog potjere za ubicom blokirao je cijeli grad i okolina, prenijeli su hrvatski mediji.

Bračni par i još jedan muškarac ubijeni su u pucnjavi danas u Brodarici kod Šibenika, a zbog potjere za ubicom blokirao je cijeli grad i okolina, prenijeli su hrvatski mediji.

Danas poslije podne su tri osobe pronađene mrtve, dvije u porodičnoj kući i jedna u automobilu, objavila je šibenska policija, koja je blokirala cijelo šire područje Šibenika.

U kući su pronađeni mrtvi muškarac i žena, a nedaleko od te kuće u privatnom automobilu još jedan mušakarac.

Prema prvim informacijama, likvidirani su Hakija Keranović (70) i njegova supruga Milka, dok je u automobilu ispred njihove kuće pronađeno beživotno tijelo Ivana Bajića Pajde, bivšeg telohranitelja Zlatka Bagarića, "nekrunisanog kralja zagrebačkog podzemlja", piše "Jutarnji list".

Kao mogući motiv spominje se navodni pozamašni dug Keranovićevog sina.

Iz policije navode i da traže Borisa Luketu (rođen 1958.) iz Primoštena kojega dovode u vezu s krvoprolićem. Viđen je na mjestu događaja, a navodno se otamo udaljio u crvenom Renaul Cliju registracijskih oznaka ŠI-569-FD. U 20:25 policija je javila da je pretragom terena na širem šibenskom području pronađen crveni Clio, a u njemu na suvozačevom mjestu i vatreno oružje, no za osumnjičenim se i dalje traga.

 

Ne propustite