Tik-tak! Prvi maj kuca na vrata! Pogledajte ponudu za Ajdinoviće!

Kiosk
Tik-tak! Prvi maj kuca na vrata! Pogledajte ponudu za Ajdinoviće!
Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu osjetite otkucaje S.R.C.A. Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta i rekreacije, te prati tempo današnjeg življenja. S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014.godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu osjetite otkucaje S.R.C.A. Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta i rekreacije, te prati tempo današnjeg življenja.
S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2014.godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

Prvi maj se bliži, a CityDeal i ovaj put misli na Vas i dogovara izvrsne ponude. Možete birati između dvije ponude, od kojih je jedna za četiri osobe, a druga za čak šest osoba. Okupite društvo i iskoriste ponude koje su snižene čak do 53 %.

Okruženi šumom i cvjetnim parkovima, na raspolaganju vam stoje tereni na otvorenom za nogomet, košarku, odbojku, rukomet i tenis. Mnogobrojne staze, čist i svjež vazduh, mir i tišinu bez saobraćaja, možete iskoristiti za biciklizam, trčanje ili hodanje.

Iskoristite svoje vrijeme na pametan način, zabavite se i osvježite rekreacijom!
Pored nogometnog, košarkaškog i teniskog igrališta, kompleks posjeduje i terene za jahanje konja, staze za četverotočkaše i motorne sanke, teren za paintball, bazen sa odbojkom na pijesku, šetališta i još mnogo toga.
Veliki broj domaćih životinja na farmi Ajdinovići su jedan od najatraktivnijih dijelova raznovrsne ponude koju nudi Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići i teško da će vas ostaviti ravnodušnim.

Novoizgrađeni hostel je dodatno obogatio smještajni kapacitet Centra. Hostel sadrži prizemlje sa 18 soba (90 kreveta) i I sprat sa 18 soba (90 kreveta). Ukupno 180 kreveta, sobe su sa 4 i 6 kreveta, uz zajedničke kabine na svakom spratu po 5 wc i 5 tuš kabina. Na II spratu hostela je smještena pizzeria Ajdinka sa 180 sjedećih mjesta.

Ako ste za kafu, čaj ili neki osvježavajući napitak CAFFE klub sa raznovrsnim zabavnim igrama će Vam dobro doći, uz kaficu možete igrati bilijar, pikado, stoni nogomet ili jednostavno se odmarati uz TV.
U kompleksu se nalazi ograđeno dječije igralište. Uz klupe, konopce, kućice, pijesak i tobogan ovaj posebno opremljeni teren pruža razne mogućnosti zabave za najmlađe. Naravno, sigurnost je zagarantovana, tako da su djeca u svakom momentu "na oku" roditeljima i osoblju.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite