Mlada srpska tenisačica umalo oborila rekord u brzini servisa

Tenis
Mlada srpska tenisačica umalo oborila rekord u brzini servisa
Srpska 19-godišnja tenisačica opalila je servis 207 kilometara na sat u meču Fed Cupa protiv Australije što je treći najbrži servis kod tenisačica otkako je uvedeno mjerenje brzine servisa.

Ivana Jorović (19) opalila je lopticu 207 kilometara na sat u meču Fed Cupa protiv Australije što je treći najbrži servis kod tenisačica otkako je uvedeno mjerenje brzine

Sabine Lisicki, Venus Williams pa Ivana Jorović. Srpska 19-godišnja tenisačica opalila je servis 207 kilometara na sat u meču Fed Cupa protiv Australije što je treći najbrži servis kod tenisačica otkako je uvedeno mjerenje brzine servisa.

Lisicki je rekorderka s 210.8 km/h, Venus Williams opalila je lopticu 207.6 kilometara na sat, a odmah iza nje smjestila se Srpkinja iz Čačka, trenutno 171. igračica svijeta, koja je svoj rekordni servis udarila na startu meča u Zrenjaninu.

No taj servis u prvom gemu prvog seta nije uplašio Dariju Gavrilovu, Ruskinju koja igra za Australiju. Gavrilova je slavila 6-2, 6-2, a Australke su pomele Srpkinje 4-0 i kvalificirale se za Svjetsku skupinu II.

Ne propustite