Iskoristite promotivne CityDeal cijene za proizvode iz Bioclinice!

Kiosk
Iskoristite promotivne CityDeal cijene za proizvode iz Bioclinice!
CityDeal donosi različite ponude iz Bioclinike i svaka od ponuda je sa prmotivnom, znatno sniženom cijenom. Pogledajte opis nekih od proizvoda, možda ćete pronaći nešto za sebe.

CityDeal donosi različite ponude iz Bioclinike i svaka od ponuda je sa prmotivnom, znatno sniženom cijenom. Pogledajte opis nekih od proizvoda, možda ćete pronaći nešto za sebe.

Ženske nadlaktice su zbog izrazito nježne strukture kože i mišića, posebice rahlog unutarnjeg vezivnog tkiva, sklone nakupljanju masnoće koji koži oduzimaju gipkost i elastičnost. Nakon tridesetih pokažu se prvi znaci gubitka mišićnog tonusa, posljedica su slabe fizičke aktivnosti, trudnoće, hormonskih promjena, loše prehrane, a rezultat je “mlohavi” izgled kože nadlaktice. U kojoj god životnoj dobi bili, svako voli dobro i lijepo izgledati. Recite zbogom "mlohavim rukama" - s posebnim gelom za čvršću kožu ruku.

Fleksibilini steznik dr Yamamota sa 2x25 magneta za pojas Vas opet vraća u svijet ljudi bez ograničenja. 2x25 magneta predstavljaju spas za sve one koji pate od bolova u lumbalnom dijelu kičme. Perfektno prijanja uz kožu, a bez problema ga mogu nositi osobe različitih visina i težina. I što je također važno, uopšte ne sputava pokrete i ne primjećuje se ispod odjeće. Magnetni pojas za lumbarni dio kičme dr. Yamamota za samo uz CityDeal vaučer ćete dobiti za samo 41 KM.

Prekrasan hollywoodski osmijeh uvijek je vezan uz bijele i zdrave zube. Širok i vedar osmijeh ostavlja dojam dobrog zdravlja i zadovoljstva. Ali, za takav osmijeh potrebna je stalna dentalna njega. Pritom ne mislimo samo na redovito pranje zubi koje podrazumijeva i redoviti posjet stomatologu, nego i na ostale sitnice koje malo pomalo narušavaju ljepotu osmijeha. Pušenje, pijenje čaja, kafe, gaziranih sokova ne pomaže blistavom sjaju zubi! Kako bi to izbjegli, nudimo vam nekoliko savjeta za vječni blistavi osmjeh na vašem licu. Uz kapi za izbjeljivanje zuba iz Bioclinike Vaš osmijeh će uvijek plijeniti pažnju.


Zahvaljujući Medobelle gelu možete imati željenu veličinu grudi. Za 15 dana obim vaših grudi može se uočljivo povećati. Rezultati korištenja Medobelle gela su spektakularni. Vaše će grudi biti veće, čvršće i seksi, za samo 15 dana. Isprobajte ovaj izvanredni gel čija će vas djelotvornost oduševiti. Platite samo 26 KM za Medobelle gel za podizanje i učvršćivanje grudi i sami se uvjerite u ovaj izvanredni proizvod iz Bioclinice!

Imate li problem sa promjenom boje kože na rukama, staračkim pjegama? Proizvodi Medosan protiv problema pigmentacije proizvedeni su u Švicarskoj. Sadrže prirodne ekstrakte potočarke. Djelovanje Melawhite je poput izravnog nanošenja prirode na kožu. Krema protiv starosnih mrlja lagano smanjuje već postojeće mrlje i spriječava pojavu novih. Ulja za njegu i tocopherol pružaju neophodnu vlažnost za kožu i daju mekoću.

Dermacel je nova formula koja pomaže kod ljuštenja kože, ekcema, crvenila, prištića, psorijaze, akni i svih vrsta kožnih oboljenja. Moćna učinkovita krema pobjeđuje neugodan svrab i djeluje dubinski. Rezultat ie lijepa i njegovana koža. Dermacel ne sadrži kortizon i antibiotike, ali sadrži nove učinkovite sastojke poput mliječnih enzima. Pružite Dermacel kremi priliku da regenerira vašu kožu. Platite samo 38 KM za Dermacell kremu iz Bioclinice  koja pomaže kod ljuštenja kože, ekcema, crvenila, prištića, psorijaze, akni i svih vrsta kožnih oboljenja!


Da, moguće je izgubiti 15, 25 i više od 30 kilograma vrlo brzo zahvaljujući ovim čudesnim kapsulama koje po prvi puta sadrže koncentriranu veliku količinu sastojaka za mršavljenje na bazi ananasa: bromelina. Ananas nije bez razloga poznat već više od 20 godina po svojim svojstvima za mršavljenje. Uz ananas, što više jedete, gubite više na težini. Svaki puta kada jedete vi mršavite. A ako se pitate čitajući ovo kako je to moguće (sve je znanstveno dokazano). Nejverovatno, svaki put kad jedete gubite težinu! Platite samo 30 KM i isprobajte i Vi nove kapsule za gubitak težine iz Bioclinice!


Thuja occidentalis (Tuja zapadna) esencijalno je ulje prepoznatljivo po svojoj učinkovitosti uklanjanja različitih izraslina na koži. Skincare Fluid je potpuno sigurna i učinkovita metoda uklanjanja kožnih izraslina bez mukotrpnih i bolnih hirurških zahvata. Štaviše, Skincare Fluid možete nanijeti u intimi vlastitog doma. Ovaj jedinstveni čudotvorni eliksir uklanja nesavršenosti na koži na bezbolan način - bez peckanja ili hlađenja - kako biste imali meku i glatku kožu, bez ožiljaka. Uklonite neugodne izrasline na koži i platite samo 22 KM za Skincare-Fluid kapi za bradavice iz Bioclinice!

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite